Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Răsturnare de situaţie! Dan Petrescu, băgat de urgenţă în şedinţă de conducere. Decizia radicală, anunţată. Ce se întâmplă acum cu românul

OFICIAL | Răsturnare de situaţie! Dan Petrescu, băgat de urgenţă în şedinţă de conducere. Decizia radicală, anunţată. Ce se întâmplă acum cu românul

Stranieri

Comentarii

Kayserispor se îndreaptă spre zona retrogradării în Super Lig. Dan Petrescu nu a mai câştigat de patru etape în campionat, iar conducerea îl bagă de urgenţă în şedinţă. Antrenorul român e chemat luni pentru o discuţie cu preşedintele clubului, a anunţat ofiţerul de presă.

Kayserispor a pierdut în ultima etapă din campionat cu Sivasspor, scor 2-0, iar conducerea aprigă a clubului trece la fapte. Clubul preluat de Dan Petrescu nu a câştigat de aproape o lună în campionat şi se află pe locul 16, cu 25 de puncte, la un punct de zona retrogradării. 

Anunţ oficial! Dan Petrescu, băgat în şedinţă de şefii lui Kayserispor pentru rezolvarea problemelor

La câteva ore de la înfrângerea din Super Lig, ofiţerul de presă al lui Kayserispor a făcut un anunţ important. Dan Petrescu e chemat luni de conducere pentru o discuţie lămuritoare în privinţa echipei, din "cauza jocului slab", susţine Kayseritempo.

Cel desemnat să discute cu antrenorul român e preşedintele Berna Gözbaşı, a anunţat ofiţerul de presă al clubului: "Nu am văzut ceva legat de fotbal pe teren, nu ne-am rezolvat problemele din atac şi de la finalizare, care persistă din sezonul trecut. Singurul lucru îmbucurător e că nu ne mai temem pe teren", a scris oficialul pe Twitter. 

Imediat după ultima înfrângere, "Bursucul" şi-a cerut scuze, în cadrul unei conferinţe de presă: "Sivasspor a dat gol la primul atac. Apoi, moralul a fost la pământ şi ne-am pierdut organizarea de joc. Sivasspor a reuşit să marcheze şi în a doua repriză şi a terminat meciul. Ne pare rău", a declarat românul, în cadrul unei conferinţe de presă. 

"Vin decizii radicale". E în pericol Dan Petrescu la Kayserispor?

Sursa citată a anunţat că la Kayserispor urmează să fie luate decizii radicale, iar chemarea lui Dan Petrescu la o discuţie cu conducerea naşte semne de întrebare în privinţa postului său. 

Luni, problemele vor fi rezolvate în urma şedinţei dintre Dan Petrescu şi preşedintele lui Kayserispor: "Mâine (n.r. - luni) vom avea o şedinţă în care vor discuta în detaliu, pentru a trece peste probleme", a mai anunţat ofiţerul de presă Mustafa Tokgoz. 

Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor în urmă cu o lună şi mai are contract cu clubul turc până în vara anului următor. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescu kayserisporkayserispordan petrescu turciadan petrescu sedinta kayserispordan petrescu antrenor 

viewscnt
Articole similare