Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Răzvan Marin, împrumutat la Cagliari! Imagini superbe de la sosirea în Serie A. Prima reacţie a mijlocaşului român VIDEO

OFICIAL | Răzvan Marin, împrumutat la Cagliari! Imagini superbe de la sosirea în Serie A. Prima reacţie a mijlocaşului român VIDEO

Fotbal

Comentarii

Clubul Cagliari a anunţat oficial, luni, transferul mijlocaşului Răzvan Marin de la Ajax Amsterdam. Jucătorul român a venit sub formă de împrumut cu opţiune de a semna un acord valabil până la 30 iunie 2025.

UPDATE | E oficial! Răzvan Marin e noul jucător al lui Cagliari! Clubul din Serie A a furnizat imagini cu sosirea internaţionalului român. "Bine v-am găsit. Sunt foarte fericit să fiu aici", a spus Marin, la sosirea la Cagliari.

Răzvan Marin a fost întâmpinat pe aeroport de mai mulţi fani ai echipei Cagliari şi a oferit primele cuvinte din postura de jucător al formaţiei "insularilor": "Sunt fericit că am ajuns aici, Cagliari a fost prima mea alegere", a declarat românul.

Cagliari se află cantonată în Aritzo, într-un sătuc muntos, aflat la 100 kilometri distanţă de baza de pregătire a echipei. Acolo va ajunge şi Răzvan Marin, în perioada următoare. Astfel, internaţionalul român este aşteptat la primul antrenament miercuri, 2 septembrie. Trei zile va avea la dispoziţie Eusebio Di Francesco să se familiarizeze cu fotbalistul român, apoi echipa va părăsi Aritzo.

O mână de ajutor le-a oferit şi Mirel Rădoi, cel care nu l-a convocat pe Răzvan Marin la acţiunea din Liga Naţiunilor, pentru a se adapta vieţii din Italia cât mai rapid cu putinţă.

"Da, este o veste bună atât pentru echipa naţională, cât şi pentru el. Nu a fost convocat în urma unei discuţii pe care am avut-o cu Cagliari şi Di Francesco. Am decis că e mai bine pentru el să continue la club, el nu a făcut decât prima parte a pregătirii cu Ajax. Exista posibilitatea ca el să se prezinte la echipă în care antrenorul nu ştie ce trebuie să lucreze cu el. Jucătorul trebuie să cunoască strategia clubului şi filosofia antrenorului", a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă premergătoare duelurilor cu Irlanda de Nord (4 septembrie) şi Austria (7 septembrie).

Sub formă de împrumut, apoi transfer obligatoriu

Ajax şi Cagliari au ajuns la un numitor comun, privind transferul fotbalistului român. "Lăncierii" au făcut tot posibilul pentru a-şi recupera cele 12 milioane investite în aducerea lui Marin de la Standard, şi într-o oarecare măsură au reuşit. Suma de transfer va fi una în jur de 10 milioane de euro, însă banii vor ajunge în tranşe şi condiţionaţi.

Până la urmă, Răzvan Marin a ajuns la Cagliari sub formă de împrumut, în schimbul unei sume de bani, ca mai apoi să fie cedat definitiv printr-o clauză de transfer obligatoriu după un sezon. Astfel, Cagliari câştigă timp şi "driblează" şi fair-play-ul financiar. De asemenea, în înţelegere vor fi stipulate şi câteva bonusuri de performanţă pentru olandezi, dacă Marin confirmă, dar şi un procent dintr-un eventual viitor transfer al mijlocaşului.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare