Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Real Madrid a mai rezolvat un transfer. Mutarea dorită de Zidane a fost confirmată. Cât a plătit Florentino

 OFICIAL | Real Madrid a mai rezolvat un transfer. Mutarea dorită de Zidane a fost confirmată. Cât a plătit Florentino

Real Madrid

Comentarii

Ferland Mendy este noul jucător al echipei Real Madrid. ”Albii” plătesc 50 de milioane de euro clubului Olympique Lyon.

Una dintre surprizele plăcute ale sezonului trecut din Ligue 1, Ferland Mendy a devenit oficial fotbalistul echipei Real Madrid. Madrilenii plătesc 50 de milioane de euro pentru francezul care vine să-i facă lui Marcelo, concurenţă.

”Acum doi ani, Mendy juca în liga a doua. Acum va juca în curând la Real Madrid. Poate juca în ambele benzi ale terenului, progresul său a fost absolut incredibil” a mărturisit selecţionerul Franţei, Didier Deschamps în urmă cu două zile.  O confirmare a transferului pe care toată lumea îl aştepta de câteva zile.

Ferland Mendy se va lupta pentru postul de titular la Real Madrid cu Marcelo. Cel mai probabil, Sergio Reguilon va fi împrumutat. Zinedine Zidane a insistat foarte mult pentru transferul lui Mendy, jucător de bază la Lyon, club pentru care a evoluat în 44 de meciuri în sezonul recent încheiat, marcând de trei ori şi oferind trei pase de gol. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe