Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Real Madrid s-a despărţit de unul dintre atacanţii săi. Destinaţia aleasă şi suma de transfer încasată de madrileni

OFICIAL | Real Madrid s-a despărţit de unul dintre atacanţii săi. Destinaţia aleasă şi suma de transfer încasată de madrileni

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a anunţat că a ajuns la un acord cu Benfica Lisabona pentru vânzarea atacantului Raul de Tomas Gomez.

Raul de Tomas a semnat un contract pe 5 sezoane cu Benfica Lisabona. Real Madrid şi gruparea portugheză au ajuns la un acord pentru transferul lui De Tomas, iar formaţia de pe Santiago Bernabeu va încasa 20 de milioane de euro.

"Era un obiectiv pentru mine să fac un pas în faţă în cariera mea. Cred că este foarte bine că am plecat. Am ajuns la cel mai mare club din Portugalia şi îmi doresc deja să înceapă sezonul competiţional. Vin la Benfica pentru a marca goluri, pentru că asta ştiu cel mai bine să fac" a declarat de Tomas.

Raul de Tomas a ajuns prima dată la Real Madrid în 2004. A crescut în Academia clubului blanco şi a făcut saltul spre prima echipă în mandatul lui Carlo Ancelotti. El şi-a prelungit în iunie 2018 contractul cu Real Madrid pe încă cinci sezoane.  La prima echipă a Realului a jucat un singur meci, în Cupa Spaniei, contra celor de la UE Cornellla. În acel joc l-a înlocuit pe Karim Benzema, o mutare cu care s-ar putea obişnui de aici încolo.

In sezonul trecut, De Tomas a marcat de 14 ori pentru Rayo in 34 de meciuri jucate in La Liga si Copa del Rey.

Afla mai multe despre: raul de tomasrayo vallecanoreal madrid 

viewscnt
Articole similare