Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Reunire galactică! Pepe şi-a găsit repede echipă după despărţirea de Beşiktaş: "Bine ai venit acasă!"

OFICIAL | Reunire galactică! Pepe şi-a găsit repede echipă după despărţirea de Beşiktaş: "Bine ai venit acasă!"
Comentarii

Fundaşul Pepe, care s-a despărţit în decembrie de Beşiktaş Istanbul, a semnat un contract cu FC Porto, a anunţat, marţi, site-ul campioanei Portugaliei.

Pepe, care va împlini 36 de ani la sfârşitul lunii februarie, a semnat un contract valabil doi ani şi jumătate cu echipa pentru care a mai jucat între 2004 şi 2007.

 

 

Între timp, internaţionalul portughez a mai jucat la Real Madrid, care l-a transferat de la Porto pentru 30 de milioane de euro, iar ultima oară la Beşiktaş. Pepe juca în Turcia din 2017 şi avea contract până în 2019, dar şi-a reziliat de comun acordul cu Beşiktaş, din cauza problemelor financiare ale "vulturilor negri".

La FC Porto, Pepe îl va reîntâlni pe portarul spaniol Iker Casillas, alături de care a jucat timp de şapte ani la Real Madrid. Împreună, cei doi au câştigat numeroase trofee pe Santiago Bernabeu, inclusiv Liga Campionilor, în sezonul 2013-2014.

Pepe o regăseşte pe FC Porto pe primul loc în campionatul Portugaliei, la şase puncte avans de principala urmăritoare, SC Braga.

Afla mai multe despre: pepefc portotransfer 

viewscnt
Articole similare