Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Revenire de senzaţie la Real Madrid! Primul transfer al "galacticilor" va fi prezentat pe Santiago Bernabeu

OFICIAL | Revenire de senzaţie la Real Madrid! Primul transfer al "galacticilor" va fi prezentat pe Santiago Bernabeugalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă anunţă revenirea lui Alvaro Arbeloa ca antrenor la Real Madrid. Fostul fundaş dreapta va fi prezentat în faţa fanilor, scrie Don Balon.

Zilele trecute, presa internaţională a anunţat transferul lui Mauro Icardi la Paris Saint Germain. Francezii îşi exercită opţiunea de cumpărare definitivă asupra fotbalistului şi vom avea astfel prima mutare importantă pe piaţa transferurilor.

În ultimele ore, Real Madrid ar fi confirmat prima sa mutare pentru stagiunea 2020/2021. Este vorba despre Alvaro Arbeloa, unul dintre cei mai apreciaţi foşti jucători de către fani, care va reveni în club, în postura de antrenor. Un transfer la nivel administrativ, care a fost întâmpinat cu mare bucurie de suporterii grupării blanco

Alvaro Arbeloa va deveni antrenor la juniorii clubului Real Madrid

Fostul căpitan al madrilenilor va îmbrăca de acum haina de antrenor şi îsi continuă studiile pentru a căpăta licenţa pro. Arbeloa a acceptat imediat propunerea lui Florentino Perez de a prelua o grupă de copii şi juniori a clubului, cel mai probabil, cea rezervată copiilor cu vârste de 13-14 ani.

Don Balon scrie că fostul fundaş dreapta al madrilenilor va fi reprimit cu fast  în club. El ar urma să aibă parte de o prezentare pe Santiago Bernabeu, în faţa fanilor. Arbeloa a rămas un apropiat al conducerii clubului madrilen şi o portavoce a intereselor clubului în ultimii ani, după retragere.

Cine este Alvaro Arbeloa

Alvaro Arbeloa s-a retras din activitate în 2017. El a jucat pentru Real Madrid între 2005 şi 2006, dar şi între 2009 şi 2016. Fostul fundaş dreapta are 56 de selecţii pentru naţionala Spaniei şi 233 de meciuri pentru Real Madrid. A cucerit de două ori Liga Campionilor cu gruparea blanco şi a mai jucat o finală în aceeaşi competiţie cu Liverpool.

În naţională, Arbeloa s-a impus într-o generaţie de excepţie a ibericilor, reuşind să devină dublu campion european, dar şi campion mondial în 2010.

Momentan, Arbeloa nu are licenţă pro, dar poate antrena la nivel juvenil. La Real Madrid Castilla, antrenor este fostul său coechipier, Raul Gonzalez.

Afla mai multe despre: florentino perezalvaro arbeloareal madrid 

viewscnt
Articole similare