Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Revenire spectaculoasă la FCSB. Anunţ URIAŞ: preferatul lui Gigi Becali va juca din nou pentru roş-albaştri

OFICIAL | Revenire spectaculoasă la FCSB. Anunţ URIAŞ: preferatul lui Gigi Becali va juca din nou pentru roş-albaştri

FCSB

Comentarii

Dennis Man s-a întors la antrenamentele echipei FCSB, a anunţat antrenorul echipei, la finalul meciului cu FC Hermannstadt, câştigat de vicecampioana Ligii 1 cu scorul de 4-0.

Bogdan Vintilă a dezvăluit că Dennis Man, accidentat în ultimul meci al naţionalei de tineret, şi-a reluat pregătirile cu echipa. El va purta o mască de protecţie, o perioadă.

"Să vedem cu Man, pentru că a revenit după acea accidentare de la echipa naţională, o săptămână nu s-a antrenat cu echipa. I-a venit mască de protecţie şi de-abia ieri a făcut un singur antrenament cu masca şi până se obişnuieşte cu ea... Vom vedea zilele următoare", a declarat Bogdan Vintilă, după meciul de la Sibiu.

În vârstă de 21 de ani, Dennis Man a jucat doar cinci meciuri pentru FCSB, în această ediţie a Ligii 1. El se află la cea de-a doua accidentare a sezonului, după ce, în startul sezonului, a stat două luni departe de gazon, după ruptura musculară suferită în meciul cu FC Botoşani, din etapa a treia.

  • 1 - un gol a înscris Man în actuala ediţie a Ligii 1
  • 5,5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, cea mai mare din Liga 1

Dennis Man a suferit o fractură la nivelul sinusului maxilar drept

Dennis Man a suferit o fractură cu înfundare la nivelul peretelui anterior al sinusului maxilar drept, fără deplasare, în meciul cu Irlanda de Nord.

 "În urma consultului care a avut loc pe teren, s-a constatat că ambele buze sângerau la comisura dreaptă şi era prezentă contuzie la maxilar. Fotbalistul a fost tot timpul conştient, cooperant şi nu a prezentat semne neurologice, precum stare de ameţeală sau pierderea echilibrului. După ce s-a reuşit oprirea sângerării, Dennis Man a susţinut că poate şi doreşte să evolueze în continuare. La pauză, în vestiar, jucătorul nostru a fost din nou consultat de staff-ul medical şi a fost cusut la ambele buze. Din nou nu a prezentat semne neurologice şi din nou a susţinut că doreşte să intre pe teren. La finalul partidei, după aproximativ 30 de minute, Man a acuzat cefalee (durere de cap) şi, ulterior, greaţă, moment în care s-a luat decizia de fi transportat la spital pentru investigaţii, iar acest lucru s-a făcut cu ambulanţa SMURD. Ajuns la spitalul Elias din Bucureşti, Man, însoţit de un membru al stafului medical, a fost supus unui examen medical cu computer tomograf şi unui consult ORL. Verdictul medicilor a fost traumatism cranian uşor cu fractură cu înfundare la nivelul peretelui anterior al sinusului maxilar drept, fără deplasare. Perioada de repaus nu poate fi estimată în acest moment, urmează să se facă investigaţii ulterioare. Referitor la această fractură, menţionăm că nu putea fi identificată în urma controlului făcut pe teren sau în vestiar”, se arată în comunicatul FRF.

Gigi Becali, patronul FCSB, vrea zeci de milioane de euro pentru Man

Patronul celor de la FCSB a ieşit de nenumărate ori în spaţiul public "aruncând" asigurări  că va primi în schimbul lui Dennis Man peste 20 de milioane de euro. În viziunea sa, se pot obţine şi 50 de milioane de euro pe Dennis Man, deoarece este considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Europa, alături de Joao Felix şi Ansu Fati.

"Pe Man îl vând pe 50 de milioane în toamnă. el face fotbal total. Întrebaţi-l pe Contra despre el. El face fotbal total. Toată lumea cere lucrul ăsta acum. Fază ofensivă – fază defensivă, nu faci lucrul acesta nu te duci în Anglia, Spania sau Italia, te duci la chinezi sau la arabi", spunea Becali, în urmă cu câteva luni.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare