Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Revenire surprinzătoare la Dinamo! Valentin Lazăr este din nou "câine". Toate detaliile

OFICIAL | Revenire surprinzătoare la Dinamo! Valentin Lazăr este din nou "câine". Toate detaliile

Superliga

Comentarii

Conducerea lui Dinamo se pune în mişcare, după ce i-a vândut pe Dan Nistor şi Denis Ciobotariu. "Câinii" poartă discuţii, în aceste zile, cu fostul fotbalist din "Ştefan cel Mare", Valentin Lazăr.

UPDATE | Dinamo a anunţat în mod oficial transferul lui Valentin Lazăr. Ultima oară la Umraniyespor, în liga secundă a Turciei, Valentin Lazăr a mai evoluat la Dinamo între 2013 şi 2017 şi a adunat, în tricoul alb-roşu, 107 de meciuri şi 20 de goluri în toate competiţiile (89/16 în Liga 1, 10/2 în Cupa României şi 8/2 în Cupa Ligii).

  • 30 de ani are Valentin Lazăr. În cariera lui a mai evoluat la Sportul Studenţesc, Petrolul Ploieşti, Chimia Brazi, Concordia Chiajna, Al Sailiya şi Al Kharitiyath
  • 134 de meciur şi 22 de goluri are Lazăr în Liga 1
  • 1 gol a marcat pentru echipa naţională a României, chiar la debut, în februarie 2015, într-un meci cu Moldova
  • 11 meciuri a jucat Lazăr în acest sezon pentru turcii de la Umraniyespor


Valentin Lazăr, înapoi la Dinamo

Ajuns la 30 de ani, Vali Lazăr ar putea reveni în România, la echipa la care s-a afirmat. Ex-dinamovistul poartă negocieri cu conducerea alb-roşie în privinţa unui transfer, conform Prosport.ro.

Conform sursei citate, în cursul zilei de joi va avea loc încă o rundă de negocieri. Dacă cele două părţi se vor înţelege asupra contractului, atunci fotbalistul ofensiv ar urma să ajungă vineri în cantonamentul lui Dinamo.

Vali Lazăr a jucat în acest sezon pentru echipa din liga a doua din Turcia, Ümraniyespor, unde nu a rupt norii. Fotbalistul a jucat în 11 partidei şi a furnizat doar două pase de gol, nereuşind să înscrie. 

Dinamo e echipa pentru care Lazăr a marcat cele mai multe goluri. Cât timp a îmbrăcat tricoul alb-roşu, fotbalistul a înscris de 20 de ori şi a dat 22 de pase decisive, în 107 meciuri. 

În România, Vali Lazăr a mai jucat la: Petrolul, Chimia Brazi, Sportul Studenţesc şi Concordia Chiajna. 

Singurele echipe din străinătate pentru care a jucat sunt din Qatar: Al Sailiya şi Al Kharitiyat. 

Dinamo a plecat în cantonament. Singurul transfer făcut de "câini" 

Dinamo va efectua un stagiu de pregătire în Spania, de luni, 13 ianuarie, până pe 23 ianuarie. Singura noutate din lotul "câinilor" a fost Lukas Skovajsa (25 de ani), ultima oară la Trencin, în Slovacia. 

"Ştiam de el, am vorbit cu Dusan, l-am urmărit, este un jucător care sper să ne ajute", a spus Prunea despre jucătorul semnat de Dinamo. Conform declaraţilor făcute de Prunea la aeroport, Mattia Montini va intra în câteva zile în programul normal al echipei, după ce a fost accidentat.

Afla mai multe despre: valentin lazartransfer valentin lazarvalentin lazar dinamo 

viewscnt
Articole similare