Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ricardinho a fost testat din nou pentru coronavirus. Care este rezultatul fotbalistului de la FC Voluntari

OFICIAL | Ricardinho a fost testat din nou pentru coronavirus. Care este rezultatul fotbalistului de la FC Voluntari

FC Voluntari

Comentarii

Liga 1 rămâne fără cazuri de coronavirus. Fundaşul dreapta al lui FC Voluntari, Ricardinho (26 de ani), a ieşit negativ la COVID-19 după ce a efectuat un nou test.

Săptămâna trecută, fundaşul lui FC Voluntari, Ricardinho, a fost depistat pozitiv la COVID-19, în urma primului test. Jucătorul a fost însă supus unor teste suplimentare, iar rezultatul a fost negativ.

Fotbalistul a stat în ultima perioadă în ţara natală, Portugalia, iar în România a revenit joi, 14 mai. Jucătorul ilfovenilor nu a luat contact cu colegii săi şi a fost izolat. Deşi FC Voluntari plănuia să reia antrenamentele pe 15, planurile au fost date peste cap şi au anulat pregătirea.

„Clubul FC Voluntari anunţă că jucătorul Ricardo Miranda Varzim (RICARDINHO) a fost diagnosticat NEGATIV contra COVID-19 în urma rezultatului testului PCR.

După respectarea protocolului impus de autorităţi privind cele 14 zile de izolare, fotbalistul nostru lusitan se va alătura lotului condus de Mihai Teja în cantonamentul echipei noastre”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului FC Voluntari.

Afla mai multe despre: ricardinhovoluntaricoronavirus 

viewscnt
Articole similare