Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Romelu Lukaku a semnat cu Chelsea! Inter va primi 113 milioane de euro

OFICIAL | Romelu Lukaku a semnat cu Chelsea! Inter va primi 113 milioane de euro

Inter Milano

Comentarii

Romelu Lukaku (28 de ani) e cu bagajele la uşă şi aşteaptă să plece la Chelsea, de la Inter. Cluburile s-au înţeles asupra sumei de transfer: 115 milioane de euro.

UPDATE joi, 12 august, 20:27 - OFICIAL! Romelu Lukaku a semnat cu Chelsea! Formaţia de pe Stamford Bridge a anunţat transferul.


Chelsea îşi face super echipă după ce a luat Liga Campionilor. "Albaştrii" au ajuns la un acord cu Inter pentru transferul lui Romelu Lukaku, golgheterul din Belgia. Jurnalistul italian Fabirizo Romano anunţă, sâmbătă, că Lukaku "e la un pas" să se transfere pe Stamford Bridge, unde a mai jucat în trecut.

Sursa citată scrie că suma de transfer va fi de 115 milioane de euro, după ce prima, de 100 şi Marcos Alonso inclus în tranzacţie, a fost refuzată. În ceea ce priveşte salariul, Lukaku are parte de o reţetă financiară de succes: va câştiga dublu decât la Inter! Chelsea i-a pregătit un contract cu un salariu de 12 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri.

Chelsea spersă închidă cât mai repede transferul lui Lukaku şi apoi să se concentreze pe negocierile pentru Jules Kounde. Mai mult, se pare că N'Golo Kante şi Jorginho vor primi contracte noi, care vor fi discutate în toamnă.

Lukaku n-ar fi la prima aventură la Chelsea. A mai jucat pentru "Albaştri" în perioada 2011 - 2013, iar în Premier League a mai evoluat pentru Everton şi Manchester United.

Afla mai multe despre: interlukakutransferchelseaoferta 

viewscnt
Articole similare