Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Romeo Surdu a revenit în România şi a fost prezentat la noua sa echipă: ”Am fost sunat de patronul echipei şi am venit să ajut”

OFICIAL | Romeo Surdu a revenit în România şi a fost prezentat la noua sa echipă: ”Am fost sunat de patronul echipei şi am venit să ajut”

Liga 2

Comentarii

În vârstă de 35 de ani, Romeo Surdu a revenit în fotbalul românesc, după ce s-a înţeles cu Farul. Fostul atacant al lui Milsami Orhei a declarat la prezentarea oficială că-şi doreşte să pună umărul la salvarea de la retrogradare.

Romeo Surdu a acceptat oferta de la Farul, după ce s-a despărţit de Milsami Orhei, echipă la care juca din vara lui 2017. Fostul atacant al FCSB-ului recunoaşte că a aşteptat propuneri din străinătate, dar, cum ele n-au venit, a acceptat oferta pe care i-a făcut-o Ciprian Marica.

”Ce m-a determinat? În primul rând, am aşteptat foarte mult, am aşteptat să plec în străinătate, nu s-a mai concretizat şi atunci am fost sunat de patronul echipei, dacă îmi doresc să vin să-i ajut. Şi atunci am hotărât să nu mai aştept alte oferte din străinătate, să vin încoace şi să ajut Farul Constanţa. Obiective personale? În primul rând, să ne salvăm de la retrogradare. Ăsta este cel mai important pentru mine, cât şi pentru grup, cât şi pentru acest oraş. Este un oraş frumos şi ar fi păcat ca această echipă să nu rămână în Liga 2 şi la anul să ne batem la promovare.

Fizic, stau foarte bine. Eu sunt jucător profesionist şi mă pregătesc foarte bine, fie vară, fie iarnă. Vreau să aduc un plus de experienţă, de determinare şi sper ca sâmbăta asta să arătăm în teren (n.r. Farul joacă cu Chinia). Sunt jucători cu potenţial, trebuie să muncim mai mult decât alţii şi atunci cu siguranţă vor veni şi rezultatele”, a declarat Romeo Surdu.



Romeo Surdu a mai jucat până acum la FC Braşov, CFR Cluj, FCSB, Rapid, Apollon Limassol, Milsami şi RWD Molenbeek.

Afla mai multe despre: romeo surdufarul 

viewscnt
Articole similare