Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL! Ruben de la Barrera, noul antrenor al fostei campioane! Prima reacţie după mutarea BOMBĂ bifată de fostul tehnician al Viitorului

OFICIAL! Ruben de la Barrera, noul antrenor al fostei campioane! Prima reacţie după mutarea BOMBĂ bifată de fostul tehnician al Viitorului
Comentarii

Ruben de la Barrera, fost antrenor la Viitorul, este noul antrenor al echipei Deportivo la Coruna. Fosta campioană a Spaniei s-a despărţit săptămâna aceasta de Fernando Vasquez.

Ruben de la Barrera şi-a îndeplinit visul. Tehnicianul spaniol cu care Viitorul Constanţa a început acest sezon, a preluat formaţia Deportivo la Coruna!

Comentăm împreună LIVE pe YouTube FCSB - Astra:

De la Barrera este originar din La Coruna şi a mărturisit în trecut că acesta este visul carierei sale. În Spania el a mai antrenat echipele Villaralbo, Guijuelo, Valladolid B şi Cultural Leonesa.

Fosta campioană a Spaniei din urmă cu 21 de ani trece printr-o perioadă neagră iar anul trecut a retrogradat în liga a 3-a spaniolă. Deportivo este pe locul secund la 5 puncte de lider în acest moment. Antrenorul spaniol a stat numai 12 etape pe banca Viitorului. Acesta a mai antrenat la Al-Ahli şi prin ligile inferioare din Spania.

Tehnicianul a fost prezentat vineri într-o conferinţă de presă: ”Am o idee clară de joc şi vreau să o imprim echipei mele. Tipologia jucătorilor este mai importantă decât sistemul de joc. Eu, ca antrenor, trebuie să mă adaptez la calităţile lor. Le cer pasiune pentru acest club, intensitate şi agresivitate în joc. Planurile noastre sunt pe termen scurt în acest moment, pentru că vrem să obţinem rezultate rapide. Aşa se întâmplă când preiei o echipă din mers. Pentru stil de joc este destul de timp. La antrenamente vom încerca deja să ne implementăm viziuna, dar ceea ce este clar este că jucătorii trebuie să ştie la ce club se află şi să dea totul pentru aceste culori” a mărturisit Ruben de la Barrera la conferinţa de presă de prezentare la Deportivo.

Afla mai multe despre: ruben de la barreradeportivo la corunaviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare