Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | S-a despărţit de FCSB în iarnă şi a semnat cu echipa din Spania! Obiectiv îndrăzneţ la noul club

OFICIAL | S-a despărţit de FCSB în iarnă şi a semnat cu echipa din Spania! Obiectiv îndrăzneţ la noul club

Superliga

Comentarii

Thierry Moutinho (28 de ani) a semnat cu echipa din liga a treia din Spania, Cordoba CF, fosta formaţie a lui Florin Andone (26 de ani). Din momentul plecării atacantului român, echipa antrenată de Raúl Agné a retrogradat din liga a doua.

Thierry Moutinho a semnat cu Cordoba CF

Thierry Moutinho a semnat cu Cordoba CF, acolo unde va fi unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai echipei, care are un obiectiv clar: promovarea în liga a doua din Spania. 

În acest moment, noua echipă a portughezului este pe locul cinci în clasament, la un punct sub Badajoz, prima formaţie care aflată pe locurile promovabile, şi la şapte puncte de liderul Cartagena. 

Ex-fotbalistul de la FCSB şi CFR Cluj a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu posibilitatea de a prelungi pe încă un sezon, în cazul promovării. 

Presa din Spania i-a făcut şi "portretul" fotbalistului ajuns sub comanda lui Raúl Agné: "Perioada de transferuri la Cordoba a fost deschisă cu Thierry Moutinho, fotbalist care poate evolua în toate zonele din atac. Acesta a ajuns gratis la Cordoba, după ce s-a despărţit de Steaua Bucureşti din România. este un fotbalist care deja cunoaşte Spania, unde a mai jucat la Albacete şi Mallorca", a scris cordopolis.es.

Thierry Moutinho, şanse puţine la FCSB

Fotbalistul ofensiv portughez nu a fost unul dintre preferaţii antrenorilor şi conducerii la vicecampioana României. Acesta a jucat în 13 partide, timp în care nici evoluţiile sale nu au convins, contribuind doar cu o pasă de gol, într-un meci din Liga 1. 

Moutinho a fost adus în vară de Gigi Becali direct de la CFR Cluj, acolo unde fotbalistul a ajuns în 2018. 

”Thierry Moutinho a plecat de la FCSB!

FCSB anunţă că a reziliat, de comun acord, contractul pe care Thierry Moutinho îl semnase în vara trecută.

Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani a participat la 13 partide din actualul sezon şi a provocat autogolul lui Mihai Leca, din victoria roş-albaştrilor de pe terenul celor de la FC Chindia Târgovişte.

Clubul nostru îi urează mult succes în continuare”, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook a FCSB-ului.

De-a lungul carierei, Moutinho a mai jucat la: Etoile Carouge, Sevrette, Badajoz, Albacete, Mallorca, Tenerife, CFR Cluj, CyD Leonesa şi FCSB. 

  • 400.000 de euro e cota lui Moutinho la 28 de ani.
  • 2 titluri de campion al României are Moutinho, ambele cu CFR Cluj, în 2018 şi 2019. 
 

Afla mai multe despre: thierry moutinhothierry moutinho cordobafcsbtransferuri fcsbcordoba 

viewscnt
Articole similare