Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | S-a încheiat telenovela! Bale a plecat de la Real Madrid şi a semnat cu Tottenham. Anunţul oficial

OFICIAL | S-a încheiat telenovela! Bale a plecat de la Real Madrid şi a semnat cu Tottenham. Anunţul oficial galerie foto

Premier League

Comentarii

Gareth Bale (31 de ani) a plecat, în cele din urmă, de la Real Madrid, după o perioadă lungă în care s-a aflat în dizgraţia lui Zinedine Zidane. Galezul a semnat cu fosta sa echipă, Tottenham Hotspur.

Tottenham a anunţat pe site-ul oficial că Gareth Bale a fost împrumutat pentru un sezon de la Real Madrid. El mai are contract cu Real Madrid până în 2022. 

Bale a jucat pentru Tottenham între 2007 şi 2013, perioadă în care a evoluat în 203 meciuri, a marcat 56 de goluri şi a oferit 58 de assist-uri. În 2013, el a fost vândut la Real Madrid pentru 101 milioane de euro, un transfer mai scump decât cel al lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United. 

Gareth Bale a plecat de la Real Madrid. A semnat cu Tottenham

Deşi a fost adus ca un adevărat star la Real Madrid şi a marcat multe goluri importante pentru Los Blancos, accidentările, dar şi relaţia proastă cu Zidane l-au transformat într-un personaj indezirabil la Madrid. Galezul a lăsat de înţeles în repetate rânduri că dacă nu este vândut de Real, el va sta până la finalul contractului şi vrea să încaseze fiecare euro din angajamentul său. 

Momentul în care ruptura dintre el şi Real a fost clară, a fost atunci când fotbalistul a afişat un banner pe care scria: "Ţara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine". De altfel, pasiunea sa pentru golf a dat naştere multor glume pe internet. 

La Real, Bale a câştigat de patru ori trofeul UEFA Champions League, iar golul său din finala cu Liverpool rămâne unul dintre cele mai frumoase din istoria competiţiei. Pe lângă acestea, galezul a câştigat de două ori titlul în LaLiga, Copa del Rey în 2013-2014, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2014 şi 2017 şi de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor, în 2014, 2017 şi 2018. 

A jucat 251 de meciuri, a marcat 105 goluri şi a dat 68 de assist-uri. Ajuns la 31 de ani, Bale este apreciat acum la 28 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: gareth baletottenham 

viewscnt
Articole similare