Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Se repetă cazul Sancho? Guardiola pierde încă un tânăr talentat. Va ajunge în Bundesliga

OFICIAL | Se repetă cazul Sancho? Guardiola pierde încă un tânăr talentat. Va ajunge în Bundesliga

Bundesliga

Comentarii

Pep Guardiola nu s-a învăţat minte. După ce l-a cedat pe Jadon Sancho la Borussia Dortmund, un alt tânăr plin de potenţial a plecat de la campioana Angliei în Bundesliga.

Rabbi Matodono este tânărul atacant pe care Manchester City l-a vândut la Schalke 04, informează Sky Sports. Tânărul în vârstă de doar 18 ani este născut în Liverpool, dar are cetăţenie galeză şi chiar a debutat la naţionala antrenată de Ryan Giggs. Recent, Guardiola a spus despre jucătorul cu origini congoleze "ştiu cât de bun este"

Aceeaşi sursă menţionează că Schalke a plătit aproape 12 milioane de euro pentru atacant, care a semnat un contract pe o perioadă de patru ani şi jumătate. Totuşi, City nu a renunţat de tot la jucător şi are o clauză de buy-back, astfel că "cetăţenii" îl pot readuce pentru o sumă stabilită între cele două echipe. 

Născut în anul 2000, Matondo nu a debutat la echipa mare a lui City în Premier League, dar a evoluat pentru formaţia de tineret a "cetăţenilor", pentru care a înscris şase goluri în Premier League 2 şi unul în UEFA Youth League. 

Jadon Sancho are tot 18 ani şi a fost vândut de City la Dortmund pentru o sumă puţin mai mică decât cea plătită de Schalke pentru Matondo. În acest sezon de Bundesliga, Sancho are şase goluri şi 10 pase de gol şi a reuşit să înscrie şi în UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: rabbi matondomanchester cityschalkebundesliga 

viewscnt
Articole similare