Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL! Se ştie deja noul preşedinte al UEFA, deşi alegerile erau programate abia în februarie! Cum a pus mâna Ceferin pe un nou mandat

OFICIAL! Se ştie deja noul preşedinte al UEFA, deşi alegerile erau programate abia în februarie! Cum a pus mâna Ceferin pe un nou mandat

Slovenul Aleksander Ceferin şi-a asigurat un nou mandat la preşedinţia UEFA, fiind singurul candidat la alegerile care vor avea loc în februarie 2019, a anunţat, joi, forul continental.

La Congresul UEFA de la Roma, din 7 februarie 2019, vor mai fi aleşi un vicepreşedinte al FIFA (candidat Csányi Sandor din Ungaria), un vicepreşedinte FIFA din partea federaţiilor britanice (candidaţi Clarke Greg din Anglia şi Martin David din Irlanda de Nord), un membru al Comitetului Executiv al FIFA, cu un mandat de patru ani (candidat Grindel Reinhard din Germanyia, şi alţi doi membri cu un mandat de doi ani (Gomes Fernando din Portugalia şi Koumas Georgios din Cipru).

De asemenea, vor fi aleşi opt membri ai Comitetului Executiv al UEFA, data limită pentru depunearea candidaturilor fiind 7 decembrie.

Aleksander Ceferin, în vârstă de 51 de ani, fost preşedinte al Federaţiei Slovene de Fotbal, a fost ales în septembrie 2016 la conducerea UEFA, pentru un mandat de doi ani şi jumătate, după ce francezului Michel Platini a demisionat în urma scandalului de corupţie de la FIFA.

Viitorul mandat al lui Ceferin la preşedinţia FIFA va fi de patru ani (2019-2023).
 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta