Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Sepsi a anunţat două transferuri! Fundaşul dat afară de Gigi Becali de la FCSB a semnat pe doi ani

OFICIAL | Sepsi a anunţat două transferuri! Fundaşul dat afară de Gigi Becali de la FCSB a semnat pe doi anigalerie foto

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi OSK a anunţat că jucătorii Bogdan Mitrea si Alexandru Greab vor evolua pentru echipa ardeleană începând cu sezonul 2020-2021 .

Fundaşul şi portarul au semnat câte un contract valabil pe doi ani. Bogdan Mitrea are 32 de ani şi a evoluat ultima oară la Spartak Trnava, iar Alexandru Greab are 28 de ani şi a jucat la Concordia Chiajna.

Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB pe Bogdan Mitrea după nouă meciuri

Mitrea a jucat timp de şase luni la FCSB, însă nu l-a convins pe Gigi Becali, care îl adusese ca pe o mare speranţă. "Bogdan Mitrea este jucătorul Stelei. Ne-am înţeles cu el, totul este gata. A semnat pe un an, după care vom mai semna pe un an. Ni l-au dat împrumut cei de la Ascoli, dar după acest an vom prelungi", spunea Gigi Becali la vremea respectivă.

Doar nouă meciuri a strâns Bogdan Mitrea în tricoul roş-albaştrilor, fără să înscrie, iar Gigi Becali a renunţat la el în ianuarie 2017. "Nu regret perioada de la Steaua, asta este. A fost un capitol din viaţa mea, nu mai contează", spunea Bogdan Mitrea, după despărţirea de FCSB.

Afla mai multe despre: bogdan mitreagigi becalifcsbsepsi 

viewscnt
Articole similare