Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Sergio Ramos a fost prezentat la PSG. Salariul incredibil pe care îl va avea fundaşul central la vicecampioana Franţei

OFICIAL | Sergio Ramos a fost prezentat la PSG. Salariul incredibil pe care îl va avea fundaşul central la vicecampioana Franţei

PSG

Comentarii

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, în vârstă de 35 de ani, a semnat un contract valabil doi ani cu Paris Saint-Germain, a anunţat vicecampioana Franţei.

Ramos va avea un salariu de 12 milioane de euro pe an.

"Sunt foarte fericit să mă alătur clubului Paris Saint-Germain. Acesta este o mare schimbare în viaţa mea, o nouă provocare şi este o zi pe care nu o voi uita niciodată. Sunt foarte mândru că fac parte din acest proiect ambiţios, că mă alătur acestei echipe cu atât de mulţi jucători minunaţi. PSG este un club care a dovedit deja că este la cel mai înalt nivel. Vreau să cresc în continuare şi să devin şi mai bun la Paris. Asta doar pentru a ajuta echipa să câştige cât mai multe trofee", a spus Ramos după semnarea contractului.

Real Madrid nu i-a prelungit contractul jucătorului spaniol, care şi-a petrecut aproape toată cariera la echipa din capitala Spaniei.

Transferat în 2005 de la FC Sevilla, Ramos a jucat 671 de meciuri pentru Real în toate competiţiile şi a marcat 101 goluri. Fundaşul central are 180 de selecţii la echipa naţională şi 23 de reuşite. Din cauza unei accidentări, Ramos nu a fost convocat pentru Euro-2020.

Afla mai multe despre: sergio ramospsg 

viewscnt
Articole similare