Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Sergiu Buş a plecat în Coreea de Sud! Ce sumă intră în contul lui Gigi Becali

OFICIAL |  Sergiu Buş a plecat în Coreea de Sud! Ce sumă intră în contul lui Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Sergiu Buş (28 de ani) a semnat cu o echipă din Coreea de Sud. Seongnam FC i-a trimis lui Gigi Becali o ofertă de nerefuzat şi patronul echipei a acceptat.

UPDATE: Sergiu Buş a semnat cu Seongnam FC.

#Transfer #Buş #seongnamfc Sergiu Buş, transferat la 성남FC - Seongnam FC ! FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu 성남FC...

Publicată de FCSB pe Joi, 21 ianuarie 2021

Conform Fanatik, Buş se va transfera oficial în Coreea de Sud. Atacantul nu s-a acomodat la formaţia lui Gigi Becali şi nu a dat randamentul mult aşteptat.
Sursa citată anunţă că FCSB va încasa 300.000 de euro în schimbul atacantului. Buş este accidentat şi urmează să revină pe teren abia în februarie. Iniţial se vorbea chiar de o revenire la Gaz Metan Mediaş, însă discuţia nu a avansat şi a picat propunerea.

BUS, DEZAMĂGIREA DE LA FCSB. CE SPUNE MM STOICA DESPRE ATACANT

Eu nu îl ţin cu forţa pe Sergiu Buş. Dacă vrea să plece, să-mi vină cu ofertă. Uite, 500.000 de euro este preţul pentru care-i dau drumul lui Buş, indiferent de unde vine oferta. Vine cu banii ăştia, pleacă, nu vine, continuă la FCSB”, a fost ultima declaraţie a lui Becali, întrebat despre jucătorul care acum este tot mai aproape de o destinaţie exotică.

Buş a fost transferat la FCSB anul trecut. Atacantul a luat 120.000 de euro la semnătură şi un salariu de 15.000 de euro pe lună. Randamentul lui nu a fost pe placul lui Becali, fiind un atacant nu a reuşit să marcheze atâtea goluri pe cât ar fi vrut patronul echipei.

Chiar şi managerul general al FCSB-ului, MM Stoica, s-a arătat recent nemulţumit de prestaţia fotbalistului. „Sergiu Buş nu a venit bine pregătit la noi. A avut perioade în care nu a jucat, a fost accidentat, suspendat, apoi, la noi, a fost depistat cu COVID-19. I-a fost foarte greu. Acum s-a prezentat foarte bine la antrenamente. Când joci vârf şi nu dai gol, e clar că toată lumea îşi pune întrebări", a susţinut MM Stoica.

Pe parcursul carierei, Sergiu Buş a jucat pentru CFR Cluj, Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, Gaz Metan, Corona Braşov, ŢSKA Sofia Sheffield, Salernitana, Astra şi Levski Sofia.
FCSB, actuala echipă a lui Sergiu Buş, este liderul clasamentului din Liga I, cu 38 de puncte.

  • 2 goluri a marcat Buş în tricoul FCSB-ului în 11 meciuri jucate
  • 800.000 de euro este cota lui Sergiu Buş, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sergiu bus 

viewscnt
Articole similare