Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Sevilla a renunţat la un jucător înainte de "dubla" cu CFR Cluj. Va juca la AC Milan

OFICIAL | Sevilla a renunţat la un jucător înainte de "dubla" cu CFR Cluj. Va juca la AC Milan

AC Milan

Comentarii

Sevilla se mişcă în perioada de mercato într-un singur sens. Clubul din Andalucia a cedat al doilea jucător în această perioadă şi momentan nu a adus niciunul. Până la primul meci cu CFR Cluj mai este mai bine de o lună.

FC Sevilla a anunţat luni împrumutul lui Simon Kjaer (30 de ani) la AC Milan. Spaniolii au menţionat faptul că Milan are opţiunea de a îl transfera în vară. 

În prima parte a acestui sezon, Kjaer a fost împrumutat la Atalanta, însă a fost folosit de Gasperini doar în cinci partide, astfel că s-a întors la Sevilla în această iarnă. La Atalanta a ajuns chiar un jucător de la Milan. Caldara a fost împrumutat pentru 18 luni. 

  • 6,5 milioane de euro este cota lui Simon Kjaer, potrivit transfermarkt.com 
  • FC Midtjylland, Palermo, Wolfsburg, AS Roma, Lille, Fenerbahce, Sevilla şi Atalanta sunt echipele care a evoluat danezul de-a lungul carierei 

Meciurile dintre Sevilla şi CFR Cluj se văd la Telekom Sport 

Primul meci este programat la Cluj, pe "Dr. Constantin Rădulescu", pe 20 februarie. Returul este şapte zile mai târziu, la Sevilla. Ambele meciuri din "16"-imile de finală UEFA Europa League vor fi transmise la Telekom Sport 1. 

Anterior plecării lui Kjaer la Milan, Sevilla s-a mai despărţit de Munas Dabbur, atacant, care a plecat la Hoffenheim pentru 12 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: sevillatransferac milan 

viewscnt
Articole similare