Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Sevilla a transferat un jucător de la Bayern Munchen înainte de "dubla" cu CFR Cluj: "Este un vis devenit realitate"

OFICIAL | Sevilla a transferat un jucător de la Bayern Munchen înainte de "dubla" cu CFR Cluj: "Este un vis devenit realitate"

La Liga

Comentarii

La mai puţin de o lună de primul meci cu CFR Cluj, din UEFA Europa League, FC Sevilla a transferat un jucător de la Bayern Munchen.

Sevilla a anunţat, prin intermediul site-ului oficial, transferul lui Ryan Johansson (18 ani) de la Bayern Munchen. Tânărul mijlocaş a semnat un contract valabil pe şase ani şi jumătate. 

Fotbalistul născut în Luxemburg are paşaport irlandez şi suedez, dar evoluează pentru reprezentativa de tineret din Luxemburg. El a fost luat de prima echipa a lui Bayern în ultimele două cantonamente de vară, însă joacă pentru echipa sub 19 ani a bavarezilor. 

Mijlocaşul care a evoluat şi UEFA Youth League va juca iniţial la Atletico Sevilla, echipa a doua a andaluzilor. 

Meciurile dintre Sevilla şi CFR Cluj se văd la Telekom Sport 

Primul meci este programat la Cluj, pe "Dr. Constantin Rădulescu", pe 20 februarie. Returul este şapte zile mai târziu, la Sevilla. Ambele meciuri din "16"-imile de finală UEFA Europa League vor fi transmise la Telekom Sport 1. 

 

Afla mai multe despre: transfer sevillabayern munchensevilla 

viewscnt
Articole similare