Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Sevilla a transferat un jucător de la Bayern Munchen înainte de "dubla" cu CFR Cluj: "Este un vis devenit realitate"

OFICIAL | Sevilla a transferat un jucător de la Bayern Munchen înainte de "dubla" cu CFR Cluj: "Este un vis devenit realitate"

Primera Division

Comentarii

La mai puţin de o lună de primul meci cu CFR Cluj, din UEFA Europa League, FC Sevilla a transferat un jucător de la Bayern Munchen.

Sevilla a anunţat, prin intermediul site-ului oficial, transferul lui Ryan Johansson (18 ani) de la Bayern Munchen. Tânărul mijlocaş a semnat un contract valabil pe şase ani şi jumătate. 

Fotbalistul născut în Luxemburg are paşaport irlandez şi suedez, dar evoluează pentru reprezentativa de tineret din Luxemburg. El a fost luat de prima echipa a lui Bayern în ultimele două cantonamente de vară, însă joacă pentru echipa sub 19 ani a bavarezilor. 

Mijlocaşul care a evoluat şi UEFA Youth League va juca iniţial la Atletico Sevilla, echipa a doua a andaluzilor. 

Meciurile dintre Sevilla şi CFR Cluj se văd la Telekom Sport 

Primul meci este programat la Cluj, pe "Dr. Constantin Rădulescu", pe 20 februarie. Returul este şapte zile mai târziu, la Sevilla. Ambele meciuri din "16"-imile de finală UEFA Europa League vor fi transmise la Telekom Sport 1. 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe