Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Sorin Paraschiv revine în Liga 1! Cu ce echipă a semnat şi ce funcţie va ocupa

OFICIAL | Sorin Paraschiv revine în Liga 1! Cu ce echipă a semnat şi ce funcţie va ocupa

Academica Clinceni

Comentarii

Sorin Paraschiv (38 de ani) revine în Liga 1, după 13 ani de la semifinala de Cupa UEFA jucată în tricoul "roş-albastru".

Academica Clinceni, echipă nou-promovată în Liga 1 după ce a terminat pe locul 2 în liga secundă, a anunţat luni seară că Sorin Paraschiv va fi noul team manager al echipei. 

"Mă bucur mult că am revenit, dar de această dată în Liga I. Am avut o experienţă frumoasă anul trecut, chiar dacă a fost în Liga a II-a. Este o echipă tânără, o echipă cu mulţi jucători care au calitate. Au demonstrat-o în sezonul trecut din liga secundă. Deşi nu erau favoriţi, au reuşit să facă un sezon fantastic. Mă voi ocupa de transferuri şi voi fi liantul dintre conducerea administrativă şi echipă. Dar, de asemenea, mă voi ocupa şi de academia clubului", a declarat triplul campion al României pentru site-ul clubului din Clinceni. 

Pentru Sorin Paraschiv este a doua experienţă în conducerea clubului Academica Clinceni. Precedenta s-a derulat în primăvara anului trecut.

Sorin Paraschiv a avut o carieră fotbalistică de invidiat. Pe lângă cele trei titluri cucerite, mai are în palmares o Supercupă a României, dar şi o semifinală de Cupa UEFA (sezonul 2005-2006).

 

 

Afla mai multe despre: sorin paraschivacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare