Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Steliano Filip a revenit în Liga 1, dar nu în "Ştefan cel Mare"! Surpriză: cu cine a semnat fostul dinamovist

OFICIAL | Steliano Filip a revenit în Liga 1, dar nu în "Ştefan cel Mare"! Surpriză: cu cine a semnat fostul dinamovistgalerie foto

Superliga

Comentarii

Fundaşul Steliano Filip, în vârstă de 24 de ani, care s-a despărţit în această iarnă de Hajduk Split, a revenit în Liga 1.

Fostul dinamovist a semnat un contract cu Dunărea Călăraşi şi a fost prezentat vineri alături de alţi doi jucători transferaţi în ultima vreme de formaţia antrenată de Dan Alexa. Este vorba despre mijlocaşul Gabriel Iancu şi atacantul congolez Junior Mapuku.

"Toţi trei au devenit jucătorii clubului cu acte în regulă. Important e că arătăm tuturor că ne mişcăm, important e că putem aduce jucători de valoare. Cred că lumea ar trebui să aprecieze lucrul ăsta pentru că nu cedăm şi arătăm tuturor că nu suntem candidata aia sigură la retrogradare, cum ne văd toţi. Am mai spus-o şi înainte de jocul cu Chiajna, pe oricine întrebaţi din fotbalul românesc, prima echipă pe care o spune că e retrogradată este Călăraşiul. Important e ca noi să fim încrezători că putem salva echipa, important este ca toţi cei care sunt în jurul echipei, şi nu doar cei implicaţi direct, să înţeleagă că toţi care suntem aici facem absolut tot ce ţine de noi pentru a ne menţine în prima ligă şi Călăraşiul să mai aibă încă un an cel puţin în prima divizie", a afirmat Dan Alexa.

Steliano Filip a început să joace fotbal la LPS Banatul, apoi a mai evoluat la la Avicola Buziaş (2010-2011), FC Maramureş (2011-2012 /16 jocuri/2 goluri), Dinamo (2012-2018/153 jocuri/6 goluri) şi Hajduk Split (L1 Croaţia/2018-2019 /11 jocuri).

Filip a debutat în Liga 1 pe 26 august 2012, într-un meci cu Petrolul Petrolul. Are 133 de partide disputate în Liga 1, marcând 4 goluri. De 14 ori a jucat în Cupa României şi de nouă ori în Cupa Ligii.

7 selecţii are Steliano Filip la naţionala României

77 este numărul pe care îl va purta Steliano Filip

650.000 de euro este cota fundaşului stânga

Afla mai multe despre: steliano 

viewscnt
Articole similare