Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Stipe Vucur şi Alexandru Creţu au "rupt" contractele cu FCSB!

OFICIAL | Stipe Vucur şi Alexandru Creţu au "rupt" contractele cu FCSB!

FCSB

Comentarii

Stipe Vucur şi Alexandru Creţu (ambii 29 de ani) şi-au reziliat contractele cu FCSB. Echipa lui Gigi Becali a anunţat oficial, sâmbătă, pe pagina de Facebook.

Stipe Vucur şi Alexandru Creţu, contracte reziliate la FCSB!

FCSB a anunţat, sâmbătă, pe pagina oficială de Facebook a clubului că Vucur şi Creţu şi-au reziliat contractele. Cei doi fundaşi centrali au intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali după prestaţii slabe sau greşeli care au dus la încasarea de goluri. Jucătorii au ajuns la o înţelegere cu club pentru a "rupe" contractele.

"Alex Creţu şi Stipe Vucur, contracte reziliate! FCSB anunţă că a ajuns la acorduri pentru rezilierea contractelor lui Alexandru Creţu şi Stipe Vucur. Cei doi jucători părăsesc echipa noastră după ce au evoluat în şapte, respectiv trei partide oficiale. Clubul nostru le mulţumeşte pentru contribuţie şi le urează mult succes în continuare!", se arată într-un comunicat oficial FCSB.

Mihai Stoica anunţase despărţirea de Vucur şi Creţu

Într-un live organizat pe pagina de Facebook a FCSB, Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, a anunţat despărţirea de cei doi, Vucur şi Creţu: „Alexandru Creţu şi Stipe Vucur au semnat rezilierea, sunt liberi. Am înţeles de la Creţu că avea ofertă din Grecia, dar a fost întors din drum şi va trata cu Sepsi. Regret că nu s-a impus, problema e că în Slovenia a jucat mijlocaş meci de meci, iar la noi a fost folosit fundaş central, ba mai mult, fundaş central stânga, post cu care nu era familiar. Băiat admirabil, se antrena, dar în fotbal trebuie să accepţi că nu te potriveşti unei idei tactice sau la echipă”, a spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: vucurcretucontracteoficialfcsb 

viewscnt
Articole similare