Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Sub ce nume apare în competiţii echipa după unirea dintre Gică Hagi şi Ciprian Marica. Denumirea a fost aprobată

OFICIAL | Sub ce nume apare în competiţii echipa după unirea dintre Gică Hagi şi Ciprian Marica. Denumirea a fost aprobată

Farul

Comentarii

Gică Hagi şi Ciprian Marica s-au unit într-un proiect de amploare la malul mării, iar joi a fost aprobată denumirea oficială a echipei care va juca în Liga 1. La ţintarul Ligii 1 din urmă cu câteva săptămâni, echipa a fost prezentată drept Viitorul Constanţa.

În urmă cu o săptămână, Telekom Sport a anunţat că noua denumire a echipei este FCV Farul Constanţa. În urmă cu scurt timp, FRF a anunţat că toate echipele clubului se vor prezenta în competiţii sub numele Farul Constanţa, ultimul detaliu important pe care-l aveau de pus la punct conducătorii. 

"Aprobă solicitarea clubului F.C.V. Farul Constanţa S.A. ca toate echipele clubului să participe în competiţii sub denumirea Farul Constanţa", se arată într-un comunicat al FRF.

Tot joi, Comitetul de urgenţă a luat şi următoarele hotărâri:

  • Aprobă modificarea şi completarea Protocolului de desfăşurare a competiţiilor.
  • Aprobă modificarea şi completarea Protocolului de desfăşurare a competiţiilor de fotbal în sală (futsal).
  • Aprobă lista nominală a observatorilor pentru arbitri din Liga 1, aprobaţi de Comisia Centrală a Arbitrilor, pentru a activa la jocurile din Campionatul National Liga 1 în sezonul competiţional 2021 – 2022.

În prima etapă din Liga 1, sezonul 2021-2022, Farul Constanţa se deplasează la Arad pentru meciul cu UTA, programat duminică, de la ora 18:30. 

Afla mai multe despre: farul constantagica hagiciprian marica 

viewscnt
Articole similare