Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Super lovitură dată de Mourinho! Fotbalistul a semnat până în 2026 cu AS Roma

OFICIAL  | Super lovitură dată de Mourinho! Fotbalistul a semnat până în 2026 cu AS Roma

Serie A

Comentarii

AS Roma a anunţat prelungirea contractului cu Lorenzo Pellegrini.

Probabil cel mai important jucător al Romei în acest moment, Lorenzo Pellegrini şi-a prelungit contractul cu formaţia lui Mourinho până în 2026. Vechiul contract al mijlocaşului expira în vara anului viitor.

”Este o super lovitură dată de Mourinho” anunţă presa din Italia, după ce Roma a anunţat oficial acordul cu Pellegrini.

”Din prima clipă de când am început să lucrez aici, unul dintre obiectivele mele a fost să-i prelungim contractul lui Lorenzo Pellegrini. Din acest motiv pot spune că ziua de astăzi este una extrem de importantă” a mărturisit Tiago Pinto, directorul sportiv al lui AS Roma.

”De când am vorbit prima dată cu patronii echipei şi am înţeles că nu vor să piardă un jucător precum Pellegrini, un simbol, un romanista, am decis să-l numesc căpitan. Lorenzo mi-a zis clar că vrea să rămână aici, sunt mulţumit” a mărturisit Jose Mourinho

Ţinând cont că în ianuarie putea negocia liber cu o altă echipă şi că de serviciile sale se interesau mari forţe precum Barcelona, Juventus sau Manchester United, Mourinho chiar a dat o super lovitură. Italienii susţin că tehnicianul portughez l-a convins pe Lorenzo Pellegrini să accepte noua ofertă de prelungire a acordului cu Roma.

 

 

După Pellegrini urmează Zaniolo

Potrivit presei din Italia, Mourinho îi oferă un nou contract şi lui Nicolo Zaniolo, celălalt mare talent din lotul formaţiei sale.

Italenii anunţă că Nicolo Zaniolo este foarte aproape de a semna un nou contract cu AS Roma. Imediat ce italienii i-au prelungit contractul lui Lorenzo Pellegrini, oficialii clubului vor discuta cu Nicolo Zaniolo noul contract.

Se pare că mijlocaşul italian va avea un contract mult mai bun, de 3.5 milioane de euro pe an. Potrivit presei din Italia, Nicolo Zaniolo va semna un nou acord până în 2026 cu gruparea antrenată de Jose Mourinho.

Zaniolo şi Pellegrini sunt cei mai bine cotaţi fotbalişti din lotul echipei lui Mourinho. Ambii au cote de piaţă de 40 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: zaniolomourinhopellegrini 

viewscnt
Articole similare