Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Super lovituri date de Steaua pe piaţa transferurilor. Steliştii au luat doi jucători foarte cunoscuţi

OFICIAL | Super lovituri date de Steaua pe piaţa transferurilor. Steliştii au luat doi jucători foarte cunoscuţigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Oficialii Stelei sunt aproape de două mutări importante pe piaţa transferurilor. Daniel Opriţa a reuşit să-i convingă pe Mădălin Mihăescu şi Alexandru Zaharia să semneze cu echipa din Ghencea.

Steliştii sunt decişi să nu mai repete greşeile făcute în trecut şi vor să se asigure că finalul de sezon le va aduce promovarea în Liga a 3-a. Echipa antrenată de Daniel Opriţa domină categoric clasamentul seriei în care joacă, dar steliştii nu se mulţumesc doar cu atât. Steaua se întăreşte în această iarnă şi a reuşit două mutări foarte importante.

Site-ul csasteaua.ro a anunţat că Steaua a ajuns la un acord cu Mădălin Mihăescu şi Alexandru Zaharia, doi jucători cu multă experienţă, care ultima oară au evoluat pentru Petrolul. Cei doi jucători au lucrat cu Daniel Opriţa şi la Daco-Getica şi au rămas în relaţii foarte bune.

Mihăescu şi Zaharia, două dintre loviturile date de Steaua pe piaţa transferurilor

În vârstă de 29 de ani, Alexandru Zaharia are 90 de meciuri în Liga 1 şi a jucat de-a lungul carierei pentru Daco-Getica, Oţelul, Turnu-Severin, Gaz Metan, din nou Daco-Getica, Poli Iaşi şi Petrolul. Joacă mijlocaş stânga, dar poate evolua şi pe flancul drept. Pe transfermarkt.com este cotat la 150.000 de euro

Mădălin Mihăescu, 31 de ani, este mijlocaş central şi are, de asemnea, experienţă la nivelul primelor două ligi. A evoluat de-a lungul carierei pentru Reşiţa, Dinamo 2, Chindia, Gloria Buzău, Olt Slatina, Daco-Getica, Poli Iaşi şi Petrolul.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare