Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Szczesny şi-a prelungit contractul cu Juventus! Până când va rămâne polonezul la "bătrâna doamnă"

OFICIAL | Szczesny şi-a prelungit contractul cu Juventus! Până când va rămâne polonezul la "bătrâna doamnă"

Juventus

Comentarii

Wojciech Szczesny (29 de ani), portarul care l-a trimis pe banca de rezerve pe legendarul Gianluigi Buffon, şi-a prelungit contractul cu Juventus Torino.

Clubul bianconero a anunţat marţi după-amiază că Wojciech Szczesny a semnat un nou acord, valabil până în 2023. El a venit la Juventus în 2017, după ce a impresionat în Serie A, la AS Roma. 

Szczesny era recunoscut ca un portar de calitate încă din perioadă în care apăra la Arsenal, însă odată cu transferul la Juventus, polonezul a devenit de talie mondială. 

În perioada petrecută la "bătrâna doamnă", Szczesny a jucat 84 de meciuri, a câştigat două titluri în Serie A, o Cupă a Italiei şi o Supercupă. Prelungirea contractului său pune stop şi zvonurilor referitoare la un posibil transfer al lui Gianluigi Donnarumma la Juventus. Portarul lui Milan intră în vară în ultimul an de contract şi are cel mai mare salariu de la echipă, şase milioane de euro. Juventus a mai încercat să îl transfere în trecut, când au existat probleme cu prelungirea contractului său. 

Afla mai multe despre: szczesnyprelungire juventus 

viewscnt
Articole similare