Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Telekom Sport a avut dreptate. Convocare surprinzătoare anunţată de Cosmin Contra pentru meciurile cu Lituania şi Serbia

OFICIAL | Telekom Sport a avut dreptate. Convocare surprinzătoare anunţată de Cosmin Contra pentru meciurile cu Lituania şi Serbia
Comentarii

În urma problemelor pe care le are în compartimentul defensiv, Cosmin Contra a discutat cu selecţionerul reprezentativei de tineret, Mirel Rădoi, şi a decis să convoace la naţionala mare un jucător pe care l-a avut în trecut sub comanda sa.

După accidentările lui Vlad Chiricheş şi Mihai Bălaşa, dar şi după problemele personale pe care le are Valerică Găman, Cosmin Contra a decis să-l convoace pentru meciurile cu Lituania şi cu Serbia pe Ionuţ Nedelcearu.

Fundaşul central de la UFA este suspendat pentru meciul reprezentativei de tineret cu Ţara Galilor, astfel că şi-ar putea ajuta colegii doar în partida cu Liechtenstein, ultima clasată din grupă. În aceste condiţii, Rădoi şi-a dat acordul ca Nedelcearu să meargă şi să ajute naţionala mare. Deşi a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene în meciul cu Portugalia şi ar fi trebuit să primească o singură etapă de suspendare, fostul dinamovist este nevoit să stea pe bară două meciuri, după injuriile aduse centralului la partida de la Pacos de Ferreira.

Fundaşul de 22 de ani mai are de ispăşit jumătate din pedeapsa primită şi nu va putea evolua în partida cu Lituania, însă, va fi apt pentru returul cu Serbia din Liga Naţiunilor. Pe 11 octombrie, de la ora 21:45, tricolorii vor juca la Vilnius, împotriva Lituaniei, apoi, trei zile mai târziu, pe 14 octombrie, de la ora 16:00, vor primi vizita Serbiei pe Arena Naţională.

Lista convocărilor preliminare este următoarea:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (FC Nantes, 53/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niţă (Sparta Praga, 2/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0)

Fundaşi: Cristian Săpunaru (Kayserispor, 29/0), Alin Toşca (PAOK Salonic, 13/0), Gabriel Tamaş (Hapoel Haifa, 65/3), Ionuţ Nedelcearu (UFA, 2/0)

Mijlocaşi: Răzvan Marin (Standard Liege, 12/1), Adrian Stoian (Crotone, 2/0), Paul Anton (Krylia Sovetov, 5/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 37/4), Dorin Rotariu (AZ Alkmaar, 7/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 24/9), Constantin Budescu (Al-Shabab, 12/5), Alexandru Maxim (Mainz, 30/2)

Atacant: Claudiu Keşeru (Ludogoreţ, 25/6)

Afla mai multe despre: cosmin contranedelcearuradoitatarusanutamasdinamo 

viewscnt
Articole similare