Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Thierry Henry este noul antrenor de la AS Monaco

OFICIAL | Thierry Henry este noul antrenor de la AS Monaco

Ligue 1

Comentarii

Thierry Henry este noul antrenor al lui AS Monaco, după concedierea lui Leonardo Jardim. Francezul a devenit antrenorul secund al naţionalei Belgiei după Campionatul Mondial din vară.

UPDATE Thierry Henry a anunţat pe contul său de Instagram că va fi noul antrenor al lui AS Monaco. 

"Cu mare mândrie sunt fericit să anunţ că am acceptat să fiu noul antrenor principal de la AS Monaco. Am fost norocos să primesc câteva oferte foarte atractive în ultimele luni, dar Monaco a fost întotdeauna lângă inima mea. Începând cariera de fotbalist la acest club mare, se pare că soarta a făcut ca să-mi încep şi cariera de antrenor aici. Sunt incredibil de încântat să primesc această ocazie, dar acum începe munca grea. Abia aştept", a scris fostul atacant de la Arsenal pe reţele sociale. 


L'Equipe scrie că plecarea lui Henry din staff-ul belgienilor este iminentă şi se va întâmpla după meciul dintre naţionala "dracilor roşii" şi Elveţia, din Liga Naţiunilor, programat vineri seară. 

Henry ar urma să fie prezentat oficial luni la AS Monaco, fiind urmaşul lui Leonardo Jardim pe banca foştilor campioni din Ligue 1. Portughezul a fost demis recent din cauza începutului slab de campionat. 

După nouă etape din Ligue 1, Monaco ocupă locul 18, cu doar şase puncte. Nici în Liga Campionilor nu o duc mai bine, nu au niciun punct după primele două runde, având două înfrângeri, 1-2 cu Atletico Madrid şi 0-3 cu Borussia Dortmund. 

În luna august, Henry a fost dorit de conducerea lui Bordeaux, dar cele două părţi nu s-au înţeles şi mutarea a picat. 

Afla mai multe despre: thierry henryligue 1as monacobelgia 

viewscnt
Articole similare