Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Tomas Ryde s-a înţeles cu oficialii CSM-ului şi este noul antrenor al echipei: "Ştiu că vom deveni cei mai buni din lume"

OFICIAL | Tomas Ryde s-a înţeles cu oficialii CSM-ului şi este noul antrenor al echipei: "Ştiu că vom deveni cei mai buni din lume"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a anunţat numele noului antrenor al echipei de handbal feminin. După ce a preluat naţionala României, Tomas Ryde a bătut palma şi cu oficialii vicecampioanei României.

"Ca în fiecare sezon, CSM Bucureşti - clubul finanţat de Primăria Capitalei - are ca obiectiv cât mai multe trofee, atât pe plan intern, cât şi internaţional.

Tocmai de aceea, pentru anul competiţional care urmează s-au parafat multe transferuri de top, nume grele ale handbalului mondial urmând să joace pentru echipa susţinută de Municipalitate. Şi la nivelul băncii tehnice s-a făcut o schimbare importantă, sârbul Dragan Djukic îi va lăsa locul suedezul Tomas Ryde.

În prezent şi selecţioner al naţionalei feminine de handbal a ţării noastre, Ryde a semnat un contract valabil doi ani cu formaţia ”tigroaicelor”.

<<Este un moment important în viaţa mea. Sunt foarte onorat că am ajuns la CSM Bucureşti. Alături de noile fete, dar şi de cele care au rămas, sunt convins că vom deveni cea mai bună echipă din lume>> – Tomas Ryde, antrenor CSM Bucureşti.

Tomas Ryde nu este deloc un străin al handbalului românesc. Tehnicianul nordic a mai pregătit prima reprezentativă a ”tricolorelor” în perioada 2015-2016, de numele său fiind legată şi cea mai importantă performanţă internaţională din ultimii ani la nivel de echipe naţionale: bronzul de la Campionatul Mondial din 2015" , se arată pe site-ul CSM-ului.

CSM Bucureşti a fost pregătită de doi antrenori în sezonul trecut. De Magnus Johansson, până în octombrie, şi de Dragan Djukic, până la finalul stagiunii.

Tomas Ryde a fost selecţionerul României în perioada 2015-2016. În 2015, cu suedezul pe bancă, tricolorii au cucerit ultimul trofeu, la o competiţie majoră, bronzul la Campionatul Mondial din 2015. 

Afla mai multe despre: tomas rydehandbal 

viewscnt
Articole similare