Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Toni Petrea nu mai este antrenorul lui FCSB. Anunţul de rămas bun al vicecampioanei

OFICIAL | Toni Petrea nu mai este antrenorul lui FCSB. Anunţul de rămas bun al vicecampioanei

FCSB

Comentarii

La o zi după ce Toni Petrea şi-a dat demisia, clubul FCSB a anunţat şi în mod oficial despărţirea de tehncianul de 47 de ani.

Toni Petrea nu mai este, în mod oficial, antrenorul celor de la FCSB. Ca urmare a începutului foarte slab de sezon, drumul acestuia la vicecampioana României a ajuns la final.

Clubul roş-albastru i-a mulţumit lui Toni Petrea pentru activitatea depusă în cele două mandate din precendetele sezoane.

Acesta a făcut-o de două ori vicecampioană pe FCSB în ultimele două sezoane ale campionatului.

”Mulţumim, Anton Petrea!

FCSB anunţă rezilierea contractului cu Anton Petrea.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a condus echipa noastră în două rânduri ca antrenor principal, în perioada iulie 2020 - mai 2021, respectiv noiembrie 2021 - iulie 2022.

La primul mandat a adunat 24 victorii şi 5 rezultate de egalitate în Liga 1, 2 victorii în Cupa României şi 2 victorii în UEFA Europa League, a încheiat sezonul 2020-2021 pe poziţia secundă în clasament şi a cucerit Cupa României.

În al doilea mandat, care a început în noiembrie 2021, a strâns 17 victorii, 6 rezultate de egalitate şi 5 înfrângeri în toate competiţiile şi a încheiat sezonul trecut pe poziţia secundă.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru contribuţie şi îi urează mult succes în viitor!”, a fost comunicatul oficial al clubului din Bucureşti, pe reţelele de socializare.

 
Demisia lui Petrea, în vârstă de 47 de ani, a venit după eşecul cu Rapid, scor 0-2, din etapa a doua din Superligă.

Toni Petrea era la al doilea mandat la FCSB. La prima sa aventură la vicecampioana României, antrenorul a cucerit Cupa României, în vara anului 2020, dar a plecat după ce a pierdut titlul în faţa CFR-ului.

Toni Petrea a revenit la FCSB în noiembrie 2021, după demiterea lui Edi Iordănescu.

În al doilea mandat al său la vicecampioana României, Toni Petrea a ieşit din nou vicecampion. A ratat titlul tot în faţa celor de la CFR Cluj.

Înlocuitorul lui Toni Petrea pe banca FCSB-ului va fi Nicolae Dică, după cum a anunţat chiar patronul Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbtoni petrea 

viewscnt
Articole similare