Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer de 65 de miloane de euro făcut astăzi de City! Cristi Ganea va fi singurul străin de la Bilbao

OFICIAL | Transfer de 65 de miloane de euro făcut astăzi de City! Cristi Ganea va fi singurul străin de la Bilbao

Premier League

Comentarii

UPDATE | Athletic Bilbao a confirmat astăzi oficial transferul lui Aymeric Laporte la Manchester City, după ce clubul englez a achitat clauza de reziliere a fundaşului francez, în valoare de 65 de milioane de euro.

Fundaşul urmează să ajungă în cursul zilei de astăzi în Anglia, pentru vizita medicală, după care va deveni oficial jucătorul lui Manchester City.


În vârstă de 23 de ani, Laporte joacă la echipa de seniori a lui Athletic Bilbao din 2012.


Ştirea iniţială

Cristi Ganea a semnat cu Athletic Bilbao şi va ajunge la gruparea bască în vară, dar sunt toate şansele ca internaţionalul român să rămână singurul jucător străin din lotul formaţiei antrenată de José Ángel Ziganda.

În acest moment, în lotul lui Bilbao se mai află internaţionalul francez cu origin basce Aymeric Laporte, însă fundaşul central de 23 de ani este dorit insistent de Pep Guardiola la Manchester City, anunţă presa din Anglia.

Conform The Telegraph, City e foarte aproape să ajungă la o înţelegere cu Athletic Bilbao şi ar urma să achite 65 de milioane de euro sterline în schimbul lui Laporte.

Suma reprezintă clauza de reziliere a lui Laporte cu Athletic, iar în aceste condiţii tot ce ar mai lipsi ar fi acordul jucătorului şi mutarea s-ar putea realiza chiar în această iarnă.
 

Afla mai multe despre: cristi ganeaathletic bilbaomanchester cityaymeric laporttransfer 

viewscnt
Articole similare