Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer de răsunet făcut de Şumudică, înlocuitor pentru Budescu? A costat 15 milioane acum câţiva ani şi acum vine la Al Shabab

OFICIAL | Transfer de răsunet făcut de Şumudică, înlocuitor pentru Budescu? A costat 15 milioane acum câţiva ani şi acum vine la Al Shabab
Comentarii

Conducătorii lui Al Shabab i-au făcut primul cadou lui Marius Şumudică, după ce românul a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului trecut în Arabia Saudită. Al Shabab a semnat un jucător care în urmă cu doar câţiva ani era vândut pe 15 milioane de euro, iar acum am venit pentru a îi lua locul lui Constantin Budescu.

Moubarak Boussoufa a fost joi prezentat oficial la Al Shabab, la o zi după ce echipa lui Şumudică a triumfat în Cupa Regelui. Marocanul născut la Amsterdam are 34 de ani şi a fost crescut în academia lui Ajax Amsterdam, după care a fost cumpărat de Chelsea, dar nu a apucat să joace pentru londonezi. 

În 2013, Lokomotiv Moscova plătea 15 milioane de euro pentru marocan, care atunci juca tot în Rusia, la Anji, iar acum a venit la Al Shabab şi îi ameninţă postul lui Budescu. Amândoi preferă în teren aceeaşi poziţie, cea de mijlocaş central ofensiv, însă "Budi" are avantajul vârstei, dar şi al antrenorului. 

 

Pe lângă echipele menţionate mai sus, Boussoufa a mai jucat la Gent, Anderlecht şi Al Jazira. De asemenea, el are 65 de selecţii în naţionala Marocului şi şapte goluri. 

Afla mai multe despre: marius sumudicaal shababbudescutransferboussoufa 

viewscnt
Articole similare