Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer de SENZAŢIE în Premier League. Suma FABULOASĂ plătită de Chelsea pentru un star în ascensiune

OFICIAL | Transfer de SENZAŢIE în Premier League. Suma FABULOASĂ plătită de Chelsea pentru un star în ascensiune

Chelsea

Comentarii

Nu mai puţin de 64 de milioane de euro a plătit Roman Abramovici pentru noua achiziţie a lui Chelsea. Foarte probabil, noul transfer va fi pe viitor înlocuitorul lui Eden Hazard, fotbalist aproape de un transfer la Real Madrid.

Borussia Dortmund şi Chelsea au confirmat transferul lui Christian Pulisic la gruparea de pe Stamford Bridge. Fotbalistul american devine prima bombă a iernii în Premier League, la scurt timp după ce West Ham United a anunţat transferul lui Samir Nasri, care a semnat însă cu gruparea londoneză din postura de fotbalist liber de contract. Oficialii lui Chelsea au confirmat totuşi că jucătorul se va alătura echipei Chelsea din vară.

Pulisic are 20 de ani şi juca la Dortmund din 2015. În primele trei sezoane petrecute în Bundesliga, fotbalistul american a marcat de 15 ori în 114 partide oficiale.

”Suntem încântaţi că am putut aduce unul dintre starurile în ascensiune ale fotbalului mondial. Christian a arătat o calitate extraordinară în Germania şi la 20 de ani credem că are potenţialul pentru a deveni un fotbalist foarte important pentru Chelsea în următorii ani. Îl primim cu braţele deschise şi îi dorim lui şi echipei sale actuale succes pentru restul sezonului” a declarat Marina Gransovskaia, Directorul Sportiv al lui Chelsea pe site-ul oficial al clubului.

 

 

Un site care vreme de 15 minute de la anunţul oficial al mutării de către Borussia Dortmund a picat. Transferul lui Pulisic alimentează totodată zvonurile care anunţă transferul lui Eden Hazard la Real Madrid. 

Afla mai multe despre: premier leaguechelseaborussia dortmundchristian pulisic 

viewscnt
Articole similare