Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer de top reuşit de U Craiova 1948. Mititelu a adus un jucător care se autopropunea la naţionala României

OFICIAL | Transfer de top reuşit de U Craiova 1948. Mititelu a adus un jucător care se autopropunea la naţionala României

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova 1948 a confirmat achiziţia fundaşului stânga Andrea Padula (27 de ani). În trecut, acesta era văzut drept una dintre variante pentru naţionala României.

OFICIAL | Transfer de top reuşit de U Craiova 1948. Oltenii au luat un fundaş stânga

U Craiova 1948 a anunţat faptul că fotbalistul cu dublă cetăţenie, atât italiană, cât şi română, Andrea Padula, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

În vârstă de 27 ani, fotbalistul născut în Elveţia, la Mendrisio, Andrea a evoluat ultima dată în al doilea eşalon din Elveţia, la AC Bellinzona, club care l-a cumpărat, în vara anului 2022, de la FC Basel.

Fundaşul stânga, care poate evolua şi pe flancul drept, a bifat 20 meciuri în tricoul lui Basel, în perioada 2020-2022.

De-a lungul carierei, acesta a mai jucat în la mai multe echipe din Elveţia şi Italia: Chiasso, Monza, Wil, Basel şi Bellinzona.

Fundaşul cu dublă cetăţenie va îmbrăca tricoul cu numărul 72 la formaţia din Bănie.

În urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, în timpul mandatului lui Mirel Rădoi, Andrea Padula susţinea că vrea să joace pentru echipa naţională a României.

"Vreau să joc pentru naţionala României! E visul meu", afirma Padula, jucător născut în Elveţia, dar cu cetăţenie română şi italiană.

Un alt jucător care ar fi foarte aproape de U Craiova 1948 este Gabriel Compagnucci, de la formaţia argentiniană Belgrano.

Afla mai multe despre: u craiova 1948andrea padulatransfer craiova 

viewscnt
Articole similare