Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer de ultimă oră realizat de Universitatea Craiova. Oltenii au împrumutat un mijlocaş elveţian

OFICIAL | Transfer de ultimă oră realizat de Universitatea Craiova. Oltenii au împrumutat un mijlocaş elveţian
Comentarii

Universitatea Craiova a arătat mai multe probleme în compartimentul ofensiv, dar oltenii continuă să transfere fundaşi şi mijlocaşi. Echipa din Bănie a oficializat împrumutul lui Matteo Fedele.

Matteo Fedele a fost împrumutat pentru un sezon de Universitatea Craiova de la Foggia. Mijlocaşul elveţian va purta numărul 20 la Craiova şi se mândreşte cu un CV în care a adăugat meciuri în Serie A, Serie B şi prima ligă din Elveţia.

Fedele este cotat de site-urile de specialitate la 350.000 de euro, iar ultima dată a evoluat, tot sub formă de împrumut, la Cesena.

Elveţianul Fedele a evoluat pe parcursul carierei de fotbalist profesionist la echipe precum FC Sion (27 de meciuri şi un gol marcat), Grasshopers (12 meciuri), Carpi (11 meciuri), Bari (25 de meciuri şi 4 goluri marcate), Foggia (9 meciuri) şi Cesena (14 meciuri şi un gol marcat). Matteo a bifat 49 de partide în Serie B, 38 de jocuri în prima ligă a Elveţiei şi 8 meciuri în Serie A. În sezonul competiţional 2017 – 2018 a evoluat în 23 de partide din Serie B, reuşind să marcheze un gol pentru Cesena.

Matteo a debutat pentru Naţionala Under-21 a Elveţiei pe data 4 septembrie 2014, în meciul cu reprezentativa similară a Ucrainei, meci contând pentru calificarea la Campionatul European Under-21.

Mijlocaşul Matteo Fedele, alb-albastru pentru cel puţin 1 an! Clubul UNIVERSITATEA CRAIOVA anunţă faptul că l-a...

Publicată de Universitatea Craiova pe Sâmbătă, 4 August 2018

 

Afla mai multe despre: fedelecraiovatransfer 

viewscnt
Articole similare