Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer în LaLiga. O echipă s-a folosit de "metoda Barcelona" şi a transferat un fost jucător de la Manchester City

OFICIAL | Transfer în LaLiga. O echipă s-a folosit de "metoda Barcelona" şi a transferat un fost jucător de la Manchester City

La Liga

Comentarii

Barcelona l-a transferat pe Martin Braithwaite profitând de o regulă din liga spaniolă, iar acum o altă echipă a făcut acest lucru şi a semnat un fotbalist, chiar dacă perioada de transferuri este închisă.

Barcelona l-a transferat pe Braithwaite de la Leganes după ce Dembele şi Luis Suarez au suferit accidentări grave, profitând de o regulă din Spania care acordă cluburilor un transfer în asemenea situaţii de urgenţă, chiar dacă nu este deschisă fereastra de transferuri. 

Transfer în LaLiga. O echipă s-a folosit de "metoda Barcelona" şi a transferat un fost jucător de la Manchester City

Sergio Alvarez, portarul de la Celta Vigo, s-a accidentat grav, iar clubul care se luptă să rămână în prima ligă spaniolă a transferat un alt jucător, însă nu un portar. Celta a profitat de regulă menţionată mai sus şi l-a readus pe Nolito (33 de ani). 

Nolito, fost jucător la Manchester City, a venit de la FC Sevilla, echipă pentru care a marcat de cinci ori în acest sezon. Fotbalistul nu este la prima aventură în Galicia, jucând pentru Celta în perioada 2013-2016. 

Afla mai multe despre: nolitocelta vigo 

viewscnt
Articole similare