Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer interesant făcut de Viitorul. Oficialii fostei campioane au adus un fost internaţional olandez de juniori

OFICIAL | Transfer interesant făcut de Viitorul. Oficialii fostei campioane au adus un fost internaţional olandez de juniori

Superliga

Comentarii

Viitorul a anunţat oficial transferul lui Kevin Luckassen, un atacant de 27 de ani care are un CV interesant. Luckassen a jucat ultima oară la Poli Iaşi, dar în trecut a evoluat pentru Ross County (Scoţia), Slovan Liberec (Cehia), SKN Polten (Austria), Northampton (Anglia) şi Almere City (Olanda).

Fosta campioană a României continuă să se întărească. Cei de la Viitorul au anunţat oficial că l-au transferat pe Kevin Luckassen, un atacant în vârstă 27 de ani care ultima oară a evoluat pentru Poli Iaşi.

Viitorul l-a transferat pe Kevin Luckassen

Atacantul de 27 de ani a crescut la Alkmaar, care deţine una dintre cele mai bune academii din Olanda. A fost considerat o speranţă a generaţiei sale şi a fost convocat la naţionalele de juniori ale Olandei. Kevin Luckassen are 1.85 metri înălţime şi este un vârf clasic, de careu.

În februarie a ajuns la Poli Iaşi, unde a marcat 5 goluri în 17 partide. A avut un debut senzaţional în fotbalul românesc, după ce a reuşit să înscrie patru goluri în primele trei meciuri. Luckassen şi-a manifestat încă de atunci dorinţa de a-şi continua cariera în fotbalul românesc.

Luckassen s-a născut la Eindhoven, din părinţi ghanezi, motiv pentru care are dublă-cetăţenie.

 

Afla mai multe despre: kevin luckassen 

viewscnt
Articole similare