Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer la Real Madrid! A semnat imediat după meciul cu Leganes. "Revoluţia” lui Perez începe cu ”noul Sergio Ramos”

OFICIAL | Transfer la Real Madrid! A semnat imediat după meciul cu Leganes. "Revoluţia” lui Perez începe cu ”noul Sergio Ramos”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a oficializat joi transferul unui fundaş central impresariat de fratele lui Pep Guardiola. Acesta a semnat un contract pe 5 sezoane cu gruparea blanco.

Pe numele său complet, Jose Martinez Lopez, ”Chechu” este un fundaş central născut la Malaga şi internaţional sub 17 ani al Spaniei. Impozant din punct de vedere fizic, cu un foarte bun plasament şi suficient de rapid, Chechu poate evolua atât în centrul defensivei, dar şi în flancul stâng.

Supranumit de colegii săi de la naţionala de tineret ”Churrito”, Chechu a primit acest nickname pentru asemănarea sa în joc cu Sergio Ramos, căpitanul Realului. Porecla lui Ramos în vestiarul merengue este ”Churru”.

Fotbalistul este impresariat de Pere Guardiola, fratele lui Pep Guardiola, care l-a dus pe fotbalist la Real Madrid, în ciuda interesului manifestat şi de FC Barcelona.

Operaţiunea include şi cedarea la Malaga a lui Dani Sanchez fotbalist crescut de formaţia andaluză, dar care joacă la filiala Realului. Pentru început, la echipa secundă a madrilenilor va juca şi Chechu.
 

Afla mai multe despre: chechureal madridsergio ramos 

viewscnt
Articole similare