Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer low cost la Milan! Maldini a adus un jucător care a retrogradat în Serie B. Toate detaliile

OFICIAL | Transfer low cost la Milan! Maldini a adus un jucător care a retrogradat în Serie B. Toate detaliile

AC Milan

Comentarii

AC Milan a rezolvat primul transfer al verii şi totodată primul din nou eră, cu Paolo Maldini la cârmă, dar şi cu fostul jucător rossonero, Zvonimir Boban, în staff-ul echipei. La prima vedere, mutarea este neaşteptată.

Presa din "cizmă" a scris că AC Milan s-a înţeles miercuri cu Empoli pentru transferul lui Rade Krunic, un internaţional bosniac în vârstă de 25 de ani. La negocieri au participat Ivan Gazidis şi Paolo Maldini, dar şi noua "achiziţie" din staff-ul clubului rossonero, Zvonimir Boban. Potrivit directorului sportiv de la Empoli, Pietro Accardi, Milan va plăti 8 milioane de euro echipei care a retrogradat în Serie B la finalul sezonului recent, dar în contract mai sunt stipulate şi alte bonusuri. 

  • 33 de meciuri a jucat Krunic în sezonul 2018-2019 din Serie A pentru Empoli. A marcat cinci goluri şi a oferit şase assist-uri 
  • 10 meciuri şi un gol are pentru prima reprezentativă a Bosniei 

Krunic joacă la mijlocul terenului şi a fost adus ca o soluţie de backup, pentru a umple golul lăsta de plecările mai multor jucători din acea zonă, precum Ricardo Montolivo, Jose Maurio şi Andrea Bertolacci. 

În Italia, Krunic a jucat prima oară pentru Hellas Verona. Până atunci, bosniacul evoluase doar pentru formaţii din zona ex-iugoslavă, Sutjeska Foca din Bosnia şi Donji Srem din Serbia. În Serbia a mai fost legitimat o scurtă perioadă, în 2015 la Borac Cacak. 

Afla mai multe despre: rade krunicmaldinitransfer milan 

viewscnt
Articole similare