Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer neaşteptat realizat de o echipă din Liga 1: "A venit cu gândul la Cupa Mondială"

OFICIAL | Transfer neaşteptat realizat de o echipă din Liga 1: "A venit cu gândul la Cupa Mondială"

Cupa Mondială

Comentarii

FC Botoşani a anunţat, luni, pe site-ul că şi-a asigurat serviciile internaţionalului saudit Naif Hazazi, care a semnat un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire.

În vârstă de 29 de ani, atacantul din Arabia Saudită a evoluat într-un meci amical cu Bucovina Rădăuţi şi i-a convins pe cei de la Botoşani. El a înscris un gol şi a dat o pasă decisivă în victoria cu 4-0.

Preşedintele grupării FC Botoşani spune că Hazazi a ales să vină în Liga 1 din dorinţa de a-şi asigura prezenţa în lotul echipei naţionale a Arabiei Saudite pentru Cupa Mondială din Rusia.

„E un jucător pe care l-am urmărit. În testul cu Bucovina Rădăuţi mi-a plăcut cum s-a mişcat. Are clar viziune în joc, are atitudine, are calităţi. Sper să ne ajutăm reciproc în îndeplinirea obiectivelor. El a semnat până în vară cu posibilitate de prelungire. El s-a alăturat lotului în urmă cu două săptămâni şi sper să se acomodeze cât mai repede. A ales să vină la Botoşani cu gândul la Mondial. Dacă o să se impună şi o să joace la noi, cu siguranţă va reuşi să prindă lotul naţionalei Arabiei Saudite. Sperăm ca în cel mai scurt timp să definitivăm toate documentele şi el să aibă drept de joc pentru a debuta cât mai repede într-un meci oficial”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

La turneul final din vară, reprezentativa saudită face parte din grupa A, alături de ţara gazdă, Egipt şi Uruguay. Hazazi ar putea deveni cel de-al doilea jucător din Liga 1 care merge la Mondial, după portarul panamez echipei Dinamo, Jaime Penedo.

Hazazi are 56 de selecţii şi 14 goluri înscrise la naţionala Arabiei Saudite. Ultimul club pentru care a evoluat este Al Taawon, unde joacă acum Adi Popa, iar ultimele partide pentru Hazazi au fost, în decembrie, contra naţionalelor din Kuweit şi Emiratele Arabe Unite.

De-a lungul carierei, noul jucător al lui FC Botoşani a mai jucat la Al Ittihad, Al Shabab şi Al Nasr.

Afla mai multe despre: arabia sauditabotosanihazazi 

viewscnt
Articole similare