Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer spectaculos făcut de Petrolul Ploieşti! "Lupii" au adus un fost jucător de la Fiorentina

OFICIAL | Transfer spectaculos făcut de Petrolul Ploieşti! "Lupii" au adus un fost jucător de la Fiorentina

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti l-a adus pe Viorel Moldovan şi nu mai vrea să rateze promovarea. "Lupii" îşi continuă seria transferurilor cu un fost jucător de la Fiorentina, cu prezenţe în Serie A.

Fotbalistul ghanez Amidu Salifu (27 ani) este ultimul venit în tabăra „galben-albastră”, acesta semnând, astăzi, cu FC Petrolul Ploieşti, un angajament valabil până la finalul acestei stagiuni, cu drept de prelungire în cazul promovării.

Mijlocaş central, Salifu are experienţa primelor două eşaloane din Italia, el aflându-se, în ultimii zece ani, sub contract cu AC Fiorentina. Pentru formaţia „viola” a debutat în Serie „A” pe 23 aprilie 2011, atunci când, într-un meci cu Cagliari, l-a înlocuit pe Adrian Mutu, bifând, în total, 25 de prezenţe în elita fotbalului italian, pentru Fiorentina şi, mai apoi, Catania.

Împrumutat de către Fiorentina, de-a lungul ultimilor ani, la Modena, Perugia, Brescia, Mantova, Vicenza, Arezzo şi, ultima dată, în Kuweit, la Al-Salmiya, Salifu a strâns 78 de apariţii în Serie „B” şi alte peste 50 în Serie „C”.

Afla mai multe despre: petrolulsalifu 

viewscnt
Articole similare