Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer spectaculos la echipa retrogradată în Liga 2: ”Italianul care joacă de peste 10 ani în România a semnat”

OFICIAL | Transfer spectaculos la echipa retrogradată în Liga 2: ”Italianul care joacă de peste 10 ani în România a semnat”

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia a reuşit un transfer spectaculos. Nou-retrogradata în Liga 2 a pus mâna pe un jucător cu o vastă experienţă la nivelul primei ligi din România.

OFICIAL | Transfer spectaculos la echipa retrogradată în Liga 2

Chindia a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului încheiat recent, dar atrage în continuare nume importante de jucători.

Clubul din Târgovişte tocmai ce a anunţat transferul lui Roberto Romeo, un fotbalist cu o experienţă mare la nivelul primei ligi din România, unde are peste 130 de meciuri jucate.

În vârstă de 33 de ani, fundaşul dreapta a evoluat timp de opt sezoane şi jumătate la Gaz Metan Mediaş.

Născut în Italia, la Soverato, Provincia Catanzaro, Romeo a mai trecut în carieră pe la mai mlte echipe din ligile inferioare din peninsulă.

“Cu bucurie vă anunţăm că “Italianul care joacă de peste 10 ani în România” a semnat astazi cu Chindia Targoviste!”, a precizat clubul.

Echipele la care Roberto Romeo a evoluat în carieră sunt Csikszereda, U Cluj, Gaz Metan si Reggina.

De asemenea, după retrogradarea în Liga 2, s-a produs o schimbare aşteptată şi la nivelul băncii tehnice la Chindia: Dragoş Militaru în locul Toni Petrea.

Afla mai multe despre: chindiaroberto romeoliga 2 

viewscnt
Articole similare