Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer surprinzător făcut de Dinamo! Un spaniol de 36 de ani e ultima achiziţie a "câinilor"

OFICIAL | Transfer surprinzător făcut de Dinamo! Un spaniol de 36 de ani e ultima achiziţie a "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a anunţat un nou transfer. Este vorba despre portarul de 36 de ani René Román Hinojo, care ultima oară a evoluat în Spania, la Almeria.

René Román Hinojo, prezentat oficial la Dinamo

Cătălin Straton, Tomas Mejias, Mihai Eşanu şi René Román Hinojo sunt portarii pe care îi are în lot în acest moment Cosmin Contra. Ultimul a fost prezentat oficial în "Ştefan cel Mare" şi întăreşte colonia de spanioli adusă de "Guriţă". 

"OFICIAL. René Román Hinojo la Dinamo Bucureşti

Bucureşti, 14 septembrie 2020. Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu portarul spaniol René Román Hinojo, ultima oară sub contract cu UD Almería, pentru transferul la clubul din Ştefan cel Mare.

Născut pe 15 decembrie 1983, la Cadiz, René Román Hinojo a evoluat de la începutul acestui an pentru SD Ponferradina, în liga secundă a campionatului spaniol, împrumutat de UD Almería.

René Román Hinojo urmează să sosească la Bucureşti pentru a efectua testele medicale şi pentru a semna un contract cu clubul nostru pentru următoarele două sezoane competiţionale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru www.fcdinamo.ro.

30 de meciuri a apărat René Román Hinojo, sezonul trecut, în Segunda Division, 15 pentru UD Almería şi 15 pentru SD Ponferradina", au transmis "câinii". 

Printre plecări se numără Piscitelii, Skovajsa, Ioan Filip, Kostrna, Perovic, N'Diaye, Montini, Mrzljak şi Daniel Popa. Dinamo s-a întărit cu Vlad Achim, Janusz Gol, Isma Lopez, Gonzalez, Nemec, Borja Valle, Tomas Mejias şi Camara şi îl aşteaptă şi pe atacantul Guillermo Fernandez Hierro, care e liber de contract şi despre care s-a spus că s-ar fi înţeles cu alb-roşii. 

Afla mai multe despre: rené román hinojodinamotransfer dinamo 

viewscnt
Articole similare