Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer surprinzător rezolvat de Bayern! Un internaţional olandez a semnat cu campioana Germaniei. Prima reacţie a jucătorului

OFICIAL | Transfer surprinzător rezolvat de Bayern! Un internaţional olandez a semnat cu campioana Germaniei. Prima reacţie a jucătorului

Bayern Munchen

Comentarii

Joi seara, Bayern Munchen a anunţat oficial transferul surpinzător al lui Daley Blind (32 de ani), care se alătură campioanei Germaniei sub formă de îmrpumut, până în vară. Fotbalistul a oferit şi o primă reacţie, odată cu sosirea în Bavaria.

După Cupa Mondială, Manuel Neuer s-a dus într-o vacanţă la munte, unde a luat decizia de a se duce să schieze, decizie care a încheiat actualul sezon competiţional pentru el.

Portarul şi-a rupt piciorul şi va fi indisponibil pentru tot restul stagiunii, astfel că s-a vorbit intens despre goalkeeper-ul pe care plănuiesc să îl aducă bavarezii în locul său.

Sven Ulreich se află deja la club şi va fi, cel mai probabil, înlocuitorul neamţului, dar s-a zvonit şi că Dominik Livakovic, Bono sau Yann Sommer ar fi pe lista campioanei Germaniei.

Apoi, de nicăieri, Bayern a anunţat un transfer complet surpirnzător, care nu are nicio legătură cu locul dintre buturi, ci cu posturile din faţa portarului.

Daley Blind, jucător care poate evolua în centrul sau în stânga apărării, dar şi la mijlocul terenului, a semnat oficial cu campioana Germaniei, până la finalul acestui sezon.

Transfer surprinzător rezolvat de Bayern

Mutarea a fost anunţată de Bayern pe canalele oficiale de comunicare, bavarezii mândrindu-se cu aducerea unui jucător care a trecut, probabil, de cea mai bună perioadă a carierei.

Bayern Munchen a semnat cu fundaşul Daley Blind o înţelegere valabilă până la finalul sezonului. Internaţionalul olandez de 32 de ani provine din academia lui Ajax, care este şi ultimul său club.

A jucat şi pentru Manchester Uniteed între 2014 şi 2018”, se arată în comunicatul emis de bavarezi.

Daley Blind a oferit şi o primă reacţie după transfer, spunând că este foarte fericit să fie la Bayern, alături de care speră să poată câştiga cât mai multe trofee.

De abia aştept să joc aici. Urmează cea mai importantă parte a sezonului, când este vorba despre trofee, iar un club ca Bayern poate câştiga toate trofeele.

Foamea pentru trofee de la acest club a fost crucială în luarea acestei decizii. Sper că îmi pot aduce experienţa pentru a ajuta echipa. Voi da totul pentru Bayern Munchen”, a declarat Daley Blind.

Afla mai multe despre: daley blind 

viewscnt
Articole similare