Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer uluitor făcut de Dinamo. A luat o legendă a Barcelonei, unde a jucat în ultimii 11 ani

OFICIAL | Transfer uluitor făcut de Dinamo. A luat o legendă a Barcelonei, unde a jucat în ultimii 11 anigalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a reuşit cel mai răsunător transfer făcut vreodată de o echipă de handbal masculin, din România. Echipa din Ştefan cel Mare a anunţat că l-a luat pe Cedric Sorhaindo, un pivot cu o carieră impresionantă.

Echipa de handbal masculin a lui Dinamo surprinde din nou. ”Roş-albii” l-au transferat pe Cedric Sorhaindo, cel mai titrat handbalist care a ajuns vreodată în campionatul României. Printre altele, Cedric Sorhaindo a luat titlul olimpic cu naţionala Franţei, în 2012 şi este o adevărată legendă a Barcelonei.

Dinamo, super transfer. A luat o vedetă de la Barcelona

Oficialii lui Dinamo au anunţat pe site-ul oficial, csdinamo.eu, că au reuşit să-l transfere pe Cedric Sorhaindo, unul dintre cei mai importanţi handbalişti din istoria Barcelonei:

”Managementul echipei masculine de handbal Dinamo anunţă transferul jucătorului francez CEDRIC SORHAINDO pentru următoarele două sezoane. În vârstă de 36 de ani, internaţionalul francez a jucat în ultimii 11 ani la FC Barcelona.

Cedric Sorhaindo este una dintre vedetele mondiale din ultimii 15 ani, palmaresul său fiind fabulos, atât la nivelul echipei naţionale, cât şi la nivel de club”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

Cine este Cedric Sorhaindo, super transferul făcut de Dinamo de la Barcelona

În vârstă de 36 de ani, Cedric Sorhaindo este pivot şi are un palmares incredibil. Handbalistul francez a luat titlul olimpic cu Franţa, în 2012 şi în 2016 a câştigat medalia de argint.

La Campionatele Mondiale, Cedric Sorhaindo are 5 medalii: 4 de aur şi una de bronz.

La Campionatele Europene, handbalistul francez a câştigat trei medalii cu naţionala ţării sale: două de euro şi una de bronz.

Cu Barcelona are două Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale a Cluburilor şi este de 10 ori campion al Spaniei.

La trofee individiuale, Cedric Sorhaindo a câştigat titlul de el mai bun apărător din campionatul francez (2006 şi 2009), cel mai bun pivot din campionatul francez (2009), a fost numit cavaler al Legiunii de Onoare (2013) şi la Jocurile Olimpice din 2016 a fost declarat cel mai bun pivot.

Odată cu acest super transfer, Dinamo şi-a anunţat şi obiectivul pentru viitorul sezon: revenirea în Champions League.

Afla mai multe despre: cedric sorhaindo 

viewscnt
Articole similare