Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transferul zilei în Liga 1! Un fost jucător al lui Liverpool vine să se bată la titlu în România

OFICIAL | Transferul zilei în Liga 1! Un fost jucător al lui Liverpool vine să se bată la titlu în România

Superliga

Comentarii

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, marţi, că a reuşit să transfere încă doi jucători, printre care şi un fotbalist crescut la Liverpool şi Benfica.

Ioan Niculae îi face echipă de titlu lui Dan Alexa. După ce i-a adus, printre alţii, pe Mihai Răduţ şi Florentin Matei, Astra a mai transferat marţi doi jucători. Toni Silva şi Gheorghe Andronic sunt ultimii jucători ajunşi la Giurgiu, numărul total al transferurilor făcute de Astra în această vară ajungând astfel la 15.

"Lotul Astrei are începând de astăzi, oficial, încă două nume noi, încă doi internaţionali semnând cu echipa noastră!

Este vorba despre mijlocaşii ofensivi Toni Silva şi Gheorghe Andronic, care şi-au pus semnătura pe angajamente cu clubul nostru!

Primul, crescut la Liverpool şi Benfica (internaţional de juniori al Portugaliei şi de seniori pentru Guinea Bissau) are 25 de ani şi evoluează şi ca atacant. Toni Silva a jucat pentru Liverpool U23, CSKA Sofia, Levadiakos, Madeira, Sanliurfaspor, Mamelodi Sundowns (este campion al Africii de Sud) şi Ittihad Alexandria (Egipt), acesta semnând un angajament pentru următoarele două sezoane!

Gheorghe Andronic este internaţional moldovean, ultima dată legitimat la Milsami Orhei (a jucat şi în Suedia dar şi la Lokomotiva Zagreb – Croaţia), jucătorul de 27 de ani fiind consacrat ca mijlocaş central.

Le urăm mult succes şi cât mai multe performanţe în tricoul echipei noastre celor doi noi astrişti!", se preziează în comunicat.

Clubul Astra a precizat că s-a despărţit de Vahid Hambo: "În schimb, atacantul Vahid Hambo nu mai face parte din lot, acesta reziliind contractul".

Altfel, miercuri, de la orele 18,00, Astra va disputa un meci amical, la Ploieşti, cotnra echipei de Liga a III-a din Pucioasa, antrenată de un fost jucător al clubului nostru, Romulus Ciobanu.

Afla mai multe despre: astra 

viewscnt
Articole similare