Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Umtiti şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona! Clauza incredibilă pe care catalanii i-au pus-o în contract

OFICIAL | Umtiti şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona! Clauza incredibilă pe care catalanii i-au pus-o în contract

Campionate

Comentarii

FC Barcelona şi-a rezolvat una dintre problemele care se anunţau pentru sezonul următor. Samuel Umtiti a semnat un nou contract şi acum va avea o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro.

Samuel Umtiti s-a integrat excelent la FC Barcelona, dar catalanii au făcut o eroare care avea să le dea bătaie de cap. În momentul în care a fost transferat de la Lyon, i-au pus o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro. O sumă foarte accesibilă pentru cele mai multe dintre forţele fotbalului european.

Umtiti a refuzat în ultima perioadă să semneze o nouă înţelegere, mai ales că era dorit de Manchester United, care s-a arătat interesată să-i achite clauza de reziliere. După negocieri intense, FC Barcelona a anunţat însă că Samuel Umtiti a acceptat să semneze un nou contract, care expiră în 2023.

Catalanii s-au asigurat că nu vor mai avea bătăi de cap şi i-au fixat şi o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro: ”Sunt foarte fericit şi foarte mândru că am semnat reînnoirea cu FC Barcelona. Astăzi sunt emoţionat pentru că e un vis care continuă, aici mă simt ca acasă şi vreau să stau cât mai mult. Sunt foarte fericit aici, toată lumea mi-a oferit încredere, de aceea nu voi pleca de aici, este casa mea”, a declarat Umtiti.

Afla mai multe despre: samuel umtitifc barcelonaprimera 

viewscnt
Articole similare