Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un campion al Angliei a fost dat afară de la o echipă care a jucat în Championship sezonul trecut

OFICIAL | Un campion al Angliei a fost dat afară de la o echipă care a jucat în Championship sezonul trecut
Comentarii

În urmă cu 10 ani era considerat unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului din Albion, iar acum a ajuns să fie dat afară de la o echipă care a evoluat în sezonul trecut în al doilea eşalon fotbalistic din Anglia. Este un fost internaţional englez şi în urmă cu şapte ani a luat titlul cu Manchester City.

Aston Villa, echipa care a promovat în Premier League zilele trecute după câştigarea play-off-ului, a anunţat sâmbătă că a dat afară mai mulţi jucători, printre care se numără şi Micah Richards (30 de ani), fostul fundaş de la Manchester City. 

Richards, care a strâns peste 30 de selecţii la naţionalele Albionului, inclusiv la prima reprezentativă, a fost considerat o mare promisiune a fotbalului englez, însă după plecarea de la actuala campioană din Premier League, cariera s-a a luat-o pe o pantă descendentă. 

  • 13 meciuri şi un gol are Richards la naţionala mare a Angliei 
  • Titlul în sezonul 2011-2012 şi Cupa Angliei în 2010-2011 cu Manchester City sunt cele două trofee câştigate de fundaşul de culoare 

Fotbalistul cotat în 2012 la 18,5 milioane de euro a jucat un sezon, împrumutat fiind, la Fiorentina, dar nu a reuşit să se impună. În 2015 l-a cumpărat Aston Villa, dar a jucat doar 31 de meciuri în cei patru ani petrecuţi la echipa din oraşul său natal. 

Pe lângă Richards, Villa i-a mai dat afară şi pe Mile Jedinak, Alan Hutton, Tommy Elphick, Albert Adomah, Glenn Whelan, Ritchie De Laet (campion cu Leicester) şi Mark Bunn. 

Afla mai multe despre: micah richardsaston villa 

viewscnt
Articole similare